בעיות שינה וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה וכאבי ראש
    בר
    04/02/2013

ד"ר שלום רב.

מקווה ששאלתי לא תהיה מבולגנת.

האם כאבי ראש חזקים בראש יכולים לבוא אחרי שנה וחצי לאחר תאונה שהיה בה גם פגיעת ראש קלה?( ממצאים באישפוז :בCTראש וCT צווארי לא הודגמה פתולוגיה חריפה)

אנוכי עברתי תאונת דרכים וניפגעתי ברגל שמאל דבר שהצריך נתוחים ואף פלטינות, (המונח הרפואי " שבר מרוסק של פמור דיסטלי עם דיסלוקציה אחורית) מאז אני מטופל גם ע"י פסיכאטר גם בעקבות בעיות שינה שמתעורר בעקבות חלומות לא טובים של התאונה, וחוסר היכולת להירדם בלילה (יש סיבות נוספות לטיפול הפסיכאטרי)

אנוכי לוקח כדורים .1 פרוטאזין 2. בונסרין. 3 לוריבן.

הכדורים כמעט ולא עוזרים לבעיית השינה שלי. , קצת עוזרים למצבי החרדה ומצב הרוח.

האם לדעתך יש צורך לפנות לנירולוג בעקבות בעיית השינה ? מפני שהתעניינתי קצת באינטרנט ונוכחתי לקרוא שנירולוג מתעסק גם ב "חוסר שינה /סהרוריות"

כמו כן מאז התאונה אינני מסוגל להתרכז, לקרוא והזיכרון שלי ניפגע בצורה משמעותית. האם יש לציין את זה גם בפני הניירולוג?

אשמח לתשובתך המיקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה וכאבי ראש

הוספת תגובה

• בעיות שינה וכאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    18/02/2013

התופעות שלך מתאימים למצב שלאחר חבלת ראש תסמונת שלאחר חבלת ראש כוללת עצבנות חוסר שינה עיפות חוסר רכוז הפרעות בזכרון כאביר אש וסחרחורות .
    כאבי ראש הם כאלה שמתמשכים לאחר התאונה ולא מופיעים חדשים לאחר שנה במקרה זה יש להתיעץ עם נוירולוג אם התופעה חדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו