מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שינה וכאבי ראשבר04/02/2013
ד"ר שלום רב.
מקווה ששאלתי לא תהיה מבולגנת.
האם כאבי ראש חזקים בראש יכולים לבוא אחרי שנה וחצי לאחר תאונה שהיה בה גם פגיעת ראש קלה?( ממצאים באישפוז :בCTראש וCT צווארי לא הודגמה פתולוגיה חריפה)
אנוכי עברתי תאונת דרכים וניפגעתי ברגל שמאל דבר שהצריך נתוחים ואף פלטינות, (המונח הרפואי " שבר מרוסק של פמור דיסטלי עם דיסלוקציה אחורית) מאז אני מטופל גם ע"י פסיכאטר גם בעקבות בעיות שינה שמתעורר בעקבות חלומות לא טובים של התאונה, וחוסר היכולת להירדם בלילה (יש סיבות נוספות לטיפול הפסיכאטרי)
אנוכי לוקח כדורים .1 פרוטאזין 2. בונסרין. 3 לוריבן.
הכדורים כמעט ולא עוזרים לבעיית השינה שלי. , קצת עוזרים למצבי החרדה ומצב הרוח.
האם לדעתך יש צורך לפנות לנירולוג בעקבות בעיית השינה ? מפני שהתעניינתי קצת באינטרנט ונוכחתי לקרוא שנירולוג מתעסק גם ב "חוסר שינה /סהרוריות"
כמו כן מאז התאונה אינני מסוגל להתרכז, לקרוא והזיכרון שלי ניפגע בצורה משמעותית. האם יש לציין את זה גם בפני הניירולוג?
אשמח לתשובתך המיקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה וכאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד18/02/2013התופעות שלך מתאימים למצב שלאחר חבלת ראש תסמונת שלאחר חבלת ראש כוללת עצבנות חוסר שינה עיפות חוסר רכוז הפרעות בזכרון כאביר אש וסחרחורות .
כאבי ראש הם כאלה שמתמשכים לאחר התאונה ולא מופיעים חדשים לאחר שנה במקרה זה יש להתיעץ עם נוירולוג אם התופעה חדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)


