שבץ המורגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבץ המורגי
    סימה שטרית
    13/02/2013

שלום, אבא שלי בן 65 עבר לפני יומיים שבץ מוחי, התסמינים הראשונים היו כאבי ראש חזקים הקאות וטשטוש בראייה, יש לציין לאבי יש לחץ דם גבוה והוא לוקח כדורים על בסיס יומי, אני ואימי קיבלנו את המצב קשה מאוד ןאנחנו משתדלות להיות כרגע חזקות ככל האפשר יש לי מס׳ שאלות שאשמח אם תוכל לעזור לי, כשהגענו לבית החולים אבא עוד היה יכול להזיז את הצד השמאלי של הגוף ונאמר לנו שרק הראייה נפגעה, האם יתכן שעבר אירוע נוסף בזמן שאנחנו בבית חולים ובעקבות זאת כל הצד השמאלי השתתק לגמרי ?
    בנוסף במיוחד בלילה הוא לא מפסיק לזוז והרגל הימנית הפעילה כואבת לו נורא, אני עושה לו הרבה מסאג האם יש עוד משהו שאוכל לעשות?
    מאז שאבי אובחן בשבץ ההמורגי הוא מטופל בשיטה השמרנית ולא מקבל איזה שהוא טיפול אנטיביוטי, היום עשינו סיטי נוסף כדי לבדוק האם הדימום נרגע, לשמחתנו הדימום הפסיק אך עדין לא נותנים איזה שהוא משהו לספוג את הדימום ואמרו לנו שצריך להעזר בסבלנות, אבי כרגע לא מעכל או אפילו מתכחש למצב השיתוק בצד השמאלי, מה שכן הוא די צלול מזהה אנשים, מדבר רגיל אפילו מנסה להצחיק אותנו, הייתי שמחה אם תוכל לתת לי עוד קצת מידע או טיפים להמשך טיפול, איך להתנהג, מבחינה פיזיותרפיה מה כרגע אפשר לעשות אולי כדי להקל במצבו,
    תודה רבהה
    סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבץ המורגי

הוספת תגובה

• שבץ המורגי - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    18/02/2013

אכן אין טיפול לשבץ המורגי ורק הזמן מרפא את המצב הזה . הרגל הכואבת יש לבצע ברור בכוון של קריש ברגל אולי יש צורכ לבצע אולטרסאונד בורידי הרגל .
    אם הוא צלול הפרוגנוסה טובה יש צורך בסבלנות להמתין שהדימום יספג ובהמשך הטיפול יבוצע עי פיזיוטרפיה בשקום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו