הקרנות לייד ולרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרנות לייד ולרגל
    משה
    15/04/2013

מזה כשבועיים יש לי הקרנות בצד שמאל ,פנים רגל וייד . מין עיקצוצים זרמים קצת רדימות בפנים וכיוצא בזה . זה לא קבוע , זה בא והחולף .
    זה מתגבר בעקבות מתחים .
    אני בגיל 50 .
    תופעות דומות היו לי לפני חמש שנים , ניבדקתי ע"י נירולוג והכל נימצא תקין אז .
    זה חלף ושוב חזר .
    אני מאוד מודאג , מה זה יכול להיות ?

בברכה
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקרנות לייד ולרגל

הוספת תגובה

• תחושת הירדמות בצד שמאל

רונית
    16/04/2013

שלום משה,
    איני רופאה ואיני רוצה להלחיץ אותך אך לפני חודשיים חשתי תופעות של נימול (כמו כשהיד או הרגל נרדמים) וחשבתי שזו תופעת לוואי של תרופה חדשה שקיבלתי כי קראתי בעלון שלה שיכול להיות עיקצוץ. ביומיים הראשונים זה בא וחלף במין פולסים כאלה כל כמה דקות. ביום השלישי הנימול הפך קבוע ואושפזתי . לאחר הבדיקות (סי.טי וכו') נקבע שזהו אירוע מוחי. אני יכולה רק להמליץ לך שלא לחכות. גש לרופא המשפחה, שתף אותו ותן לו להחליט עבורך על המשך טיפול.
    הרבה בריאות, רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקרנות לייד ולרגל - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    19/04/2013

יש לעשות ברור כולל MRI מוח . וכן בדיקות ללב וקרישיות יתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו