חשש מארוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מארוע מוחי
    מיקה
    22/04/2013

שלום
    מחודש פברואר אני סובלת מהתפרצויות דם מהאף. כמות די גדולה והדימום די ארוך. כרבע שעה. לאט לאט זה נחלש עד שזה מפסיק מעצמו. בסוף הדימום (דם נוזל) מגיע גוש די גדול של דם קרוש. כ 6 ס"מ אורך חצי ס"מ רוחב.

אני חייבת לציין שאני על קומדים בגלל תסחיף ראות שעברתי והערכים בסדר גמור בין 2-3
    הייתי אצל המטולוג ששלח אותי להמון בדיקות אבל לא אמר כלום עד שלא יקבל את התוצאות.
    בינתיים קוראים לי דברים מוזרים כמו למשל: אני מרגישה שאני בחוסר שווי משקל. פתאום חייבת לאחוז בקיר או משהו שלידי כי אני מרגישה שאני נופלת, יש לי לחץ בראש, מין תחושה כזו כאילו הראש (המוח) מושך ימינה, אין לי בעיה בדיבור אבל בבסיס הלשון יש מין תחושה כזו של כבדות כאילו ללשון קשה לזוז.

כן, יש לי לחץ דם אבל הוא מאוזן עם טיפול של לופרסור, וזודיפ ורמיטנס.

השאלה שלי: למי (איזה רופא) עלי לפנות ע"מ למנוע מצב שחלילה זה לא יתפתח לארוע מוחי...אם זה לא מאוחר כבר?

תודה

מיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מארוע מוחי

הוספת תגובה

• חשש מארוע מוחי - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    01/05/2013

כדאי לפנות לנוירולוג להערכה נוירולוגית אך גם לפנות לאאג לעיתים יש כלי דם שמדמם כל הזמן וניתן לצרוב אותו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו