מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוףטליה28/06/2013
יש לי סחרחורות כבר כמעט חודש , אני מרגישה שכשאני שוכבת על צד שמאל ועולה למעלה הכל זז לאו דווקא מסתובב כמו קופץ כזה , גם בזמן שאני שוכבת על הצד הזה יש תחושה לא נעימה , זה קורה לי אותו דבר שאני מתכופפת ! יש לי בכללי תחושה לא טובה וקורה לי בלילה שנרדם לי הראש , הסחרחורת בתחילת החודש בימים הראשונים היתה שאני שוכבת ל2 הצדדים ומעלה את הראש למעלה , היתי אצל אף אוזן גרון שטען שזה ורטיגו אבל עובדה שזמן רב וזה לא עובר ! רציתי להתעקש על MRI כי זה זמן רב כבר. בנוסף יש לי כאבי ראש מדי פעם וכואב לי כל פעם שאני מתכופפת הראש במרכז ! קורה לי לפעמים שאני גם במצב של הליכה או במצב ישר שיש טיפה סחרחורת . הלכתי לנוירולוג ועשיתי בדיקת הרחבת עישונים שהיתה בסדר רציתי לדעת האם הרחבת עישונים מספיקה או שאני צריכה להתעקש על צילום MRI ?! כי זה כבר הרבה זמן שזה קורה ולא עובר , האם לחכות או להבדק בצורה מעמיקה יותר ?! אני ממש בלחץ אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחוף - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/06/2013זה נשמע מבעיה אזניות ולכן כדאי לבצע פיזיוטרפיה וסטיבולרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - חשוב ממש
טליה29/06/2013אני ממש חוששת שזה לא אוזני כי זה כבר חודש ואני מרגישה נורא , יש סיכוי שזה גידול ? כי כואב לי גם הראש וגם הסחרחורת לא עוברת ואין לי תאבון . אני הולכת מחר לנוירולוגית שוב , להתעקש על MRI? עשיתי לפני שנתיים MRI יכול לגדול בשנתיים גידול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)