שאלה חשוב ודחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשוב ודחוף
    טליה
    15/07/2013

עשיתי MRI בגלל סחרחורות שנמשכות כבר חודש וחצי כאבי ראש , תחושה ממש נוראית ה MRI יצא בסדר חוץ ממשהו לא הבנתי "הטונסילות הצרבלרית בעמדה נמוכה אך לא מדובר בכיארי אינן מתחת לפורמן מגנום ״ . רציתי לדעת מה זה אומר וגם האם אני צריכה לבצע עוד בדיקות ? כי הסחרחורת לא עוברת תחושה של אוניה שאני הולכת והשכיבה או הזזת הראש גם תחושות אוניה וזה פוגע לי בתפקוד , האם הMRI בודק את עצבים וזוהי בדיקה מספיקה ?! או שאני צריכה לבצע עוד בדיקות ?! אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשוב ודחוף

הוספת תגובה

• האם MRI מספיק או שצריך גם MRA?

טליה
    15/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשוב ודחוף - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    19/07/2013

המרי מספיק נא לעשות eng בדיקת סחרחורת עם מים באזנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת !

דנה
    19/07/2013

הסחרחורות כבר חודשיים , יש אפשרות כזו שלבן אדם יש סחרחורות לכל החיים וזה לא יעבור לי ?? או שזה בדרך כלל עובר מתישהו ?! ומה בדרכי טיפול אם יוצא משהו לא תקין בeng

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו