כאבי ראש,עין בצד ימין ורגישות באזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש,עין בצד ימין ורגישות באזור
    רוני
    18/09/2013

שלום אני בחורה בת 28 אני סובלת מחרדה ודיכאון כבר 9 שנים, ובמשך התקופה יש לי כאבי ראש חזקים עם דקירות בצד ימין של הראש ומעל העין , לאחרונה אני מרגישה שהכאבים הוחמרו בגלל שהיה לי ורטיגו , עקב קריסטלים שהשתחררו באוזן הימנית, אני לחוצה מאד וחרדתית וכמודדים לי לחץ דם יוצא גבוה תמיד , אך אני גם מאד חוששת מהבדיקה עצמה ככה שאני לא יודעת אם באמת יש לי לחץ דם גבוה, בפעם האחרונה שהייתצי אצל נוירולוג הוא אמר לי שהכל נראה בסדר אך אם אני לחוצה אני יכולה לעשות ct או mri אני מאד מפחדת מ2 הבדיקות,ומרגישה שלא אעמוד בזה...האם הכאבים מצביעים על בעיה רצינית? האם יכולים לנבוע מלחץ דם גבוה?מחרדה?או משן בינה? יש לי גם כאבים נוראיים בצוואר...אשמח לעזרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש,עין בצד ימין ורגישות באזור - תגובה

אייל קליין
    24/09/2013

אם יש גם בעיות בצוואר ייתכן שמודבר בהקרנה משם. לחץ דם גבוה הינו א-סימפטומטי עד שמגיע לערכים מאוד גבוהים. אני מציע לבקש הפניה לפיזיותרפיה על מנת לטפל בבעיות הצוואר ובכאבי הראש ורק במידה ולא יעזור אז להמשיך בירור עם בדיקות הדמיה נוסםות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו