מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש,עין בצד ימין ורגישות באזוררוני18/09/2013
שלום אני בחורה בת 28 אני סובלת מחרדה ודיכאון כבר 9 שנים, ובמשך התקופה יש לי כאבי ראש חזקים עם דקירות בצד ימין של הראש ומעל העין , לאחרונה אני מרגישה שהכאבים הוחמרו בגלל שהיה לי ורטיגו , עקב קריסטלים שהשתחררו באוזן הימנית, אני לחוצה מאד וחרדתית וכמודדים לי לחץ דם יוצא גבוה תמיד , אך אני גם מאד חוששת מהבדיקה עצמה ככה שאני לא יודעת אם באמת יש לי לחץ דם גבוה, בפעם האחרונה שהייתצי אצל נוירולוג הוא אמר לי שהכל נראה בסדר אך אם אני לחוצה אני יכולה לעשות ct או mri אני מאד מפחדת מ2 הבדיקות,ומרגישה שלא אעמוד בזה...האם הכאבים מצביעים על בעיה רצינית? האם יכולים לנבוע מלחץ דם גבוה?מחרדה?או משן בינה? יש לי גם כאבים נוראיים בצוואר...אשמח לעזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש,עין בצד ימין ורגישות באזור - תגובה
אייל קליין24/09/2013אם יש גם בעיות בצוואר ייתכן שמודבר בהקרנה משם. לחץ דם גבוה הינו א-סימפטומטי עד שמגיע לערכים מאוד גבוהים. אני מציע לבקש הפניה לפיזיותרפיה על מנת לטפל בבעיות הצוואר ובכאבי הראש ורק במידה ולא יעזור אז להמשיך בירור עם בדיקות הדמיה נוסםות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)