סחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות
    מ.מ
    11/12/2013

שלום לכם
    הנני בת 22 ילדתי לפני 5 חודשים ועשיתי דיאטה חריפה ירדתי 12 קילו ב 3 חודשים
    אני מזה שבוע חשה סחרחורות תמידיות חוסר שיווי משקל כאילו שאני עומדת ליפול אך לא נופלת מין אי יציבות כזאת נידנוד בעת עמידה והליכה
    נבדקתי על ידי נוירולוג ורופא משפחה וגם אף אוזן גרון והם אמרו שאין לי כלום .. בבדיקות דם יש לי מחסור ממש קטנטן בברזל שהרופא טען שזה לא משהו..
    האמת שאני חוששת מאוד שיש לי גידול בראש ושאני מפספסת משהו בבדיקות .. אני ממש חרדה לבריאותי והרופאים טענו שאין צורך בסיטי .. האם לדעתכם ניתן לסמוך על בדיקה חיצונית ?? אם היה לי משהו רציני היה אפשר לראות זאת אפילו בלי הדמייה ??
    אין לי יום ואין ליל אני כל הזמן חושבת על התינוקת שלי ועל רשלנות .. אציין שאני מרגישה לחצים בראש מלמעלה באמצע אך לא כאב ... ואני בדרך כלל היפוכנדרית ודאגנית
    תודה על התייחסותכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות

הוספת תגובה

• סחרחורות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    12/12/2013

אם ויטמין בי 12 תקין וכל הבדיקות תקינות והתופעה ממשיכה אז תעשי סיטי וזהו בשבילך להרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו