מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרה ומלחיצהגל28/01/2014
שלום אני בת 19 , יש לי סחרחורות המון זמן אבל בנוסף יש לי תופעה ממש לא נעימה כבר יותר מחודש ,אני לא יודעת כל כך לאיזה תחום זה קשור , בשכיבה , או בקימה משכיבה או התכופפות וכל התאמצות חזקה עם הראש יש לי מין לחץ באוזן , ותחושה וצליל כמו של זרם מים / צלילה במים , זה בעיקר קורה שאני קמה משכיבה , זה קשור למשהו נוירולוגי? לכלי דם ? לאוזן ? עשיתי לפני כמעט חצי שנה MRI ראש אני רוצה לדעת איזה בדיקות צריך לעשות למצב הזה , יש לי בנוסף חולשה וסחרחורות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ??
גל31/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה מוזרה ומלחיצה - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/02/2014יש לבצק בדיקה של עורקי הצואר בשאלה של ממצא בכלי הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך MRI ראש חוזר ? עברה חצישנה
גל02/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לקבל תשובה ?
גל08/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך MRI ראש חוזר ? עברה חצישנה - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי דופלר צוואר אבל
קארין15/02/2014הדופלר יצא תקין ועדיין יש לי אחרי שאני קמה משכיבה , או מתכופפת או מתאמצת עם הראש, לחץ כמו של שרירים באוזן אחת ורעש של צלילה/ זרם מים . ממה זה יכול להגרם ? איזה עוד בדיקות לעשות ? (יש לציין שיש לי בנוסף גם סחרחורות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי דופלר צוואר אבל - תגובה
ד``ר רונית גלעד22/02/2014לבצע eng
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי אותה לפני כמה חודשים אך
קארין22/02/2014אני אובדת עצות וגם סחרחורות יש לי , יש מקום לעשות MRI ראש נוסף?? אני לא מתפקדת כמו פעם בגלל זה , הסחרחורות קורות כשאני מזיזה את הראש בעיקר ! שאני מסובבת אותו ומחזירה אותו למרכז כל תנועה והגוף שלי לא יציב מה לעשות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)