מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפיצות שריריםאורחת26/02/2014
שלום!
בת 29
מזה כשנה סובלת מקפיצות/כיווצי שרירים חדים בכל מיני חלקים בגוף (הגורמים לתנועה קלה של האיבר). נוירולוג בדק והבדיקה שלו הייתה תקינה מלבד רפלקסים ערניים. הוא הפנה אותי ל EMG, EEG ובדיקות דם שיצאו תקינות.
בזמן ה- EMG לא היו לי קפיצות (הוא נמשך דקה- עשו לי רק כמה דקירות עם מחט, בלי העברה חשמלית של זרמים).
בנוסף לאחרונה אני חווה תופעה של מעט איטיות בשליפה של דברים, יותר נכון בשיום שלהם.. נגיד פתאום לקח לי זמן להיזכר איך קוראים לכלב של חברה טובה. או מתבלבלת מעט במילים. לא יודעת האם הדבר נובע מלחץ או מדובר במשהו מדאיג.
הסביבה כלל לא שמה לב לזה (לא לקפיצות ולא לדיבור) אז כנראה שלא חמור, אך בכל זאת מדאיג.
רוצה לציין שסובלת מפריצת דיסק קלה בצוואר.. הנוירולוג אמר שייתכן והקפיצות קשורות לזה.
מה עשויה להיות הבעיה? למה הקפיצות? והאם יש איזשהו קשר עם הזיכרון/דיבור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצות שרירים - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/03/2014יש צורך לבצע אמג במקום אחר כמו בית חולים איכילוב או וולפסון יש צורך לבצע איאיג לאחר חסך שינה להפסיק לשתות קפה וקולה לבצע בדם רמת מגנזיום וכל זה בתנאי שאתה לא לוקח שום כדורים ואם כן לוקח נא להפסיק אותם לשבועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)