כאב ראש חד וקצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש חד וקצר
    לימור
    26/03/2014

אני בת 31, בריאה, פעילה וכרגע בהריון בשלבים מוקדים מאוד. לפני כשנתיים החלו להופיע לי כאבי ראש. מאוד קצרים (כמה שניות), מאוד חדים, וללא כל תופעות אחרות (לא חולשה, לא עייפות, שום דבר). הכאב חולף כלא היה. לעיתים יש תקופות שלא מופיע כלל ולאחרונה מופיע לעיתים קרובות יותר. לפני כשנה עשיתי בדיקת סי טי והכל יצא תקין. לא היה המשך בירור. הכאב מופיע במרכז הראש, צד ימין, באותו במקום. האם יתכן כימדובר בice pick headaches?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש חד וקצר

הוספת תגובה

• כאב ראש חד וקצר - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    29/03/2014

יתכן או שמדובר בסוג של נוירלגיה גירוי עצבי בכל מקרה בשלב זה לא ניתן לתת לך כדורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

לימור
    29/03/2014

בלי כדורים אני אתסדר, השאלה אם יש בזה סגנה כלשהי? (בהנחה שזה נוירולגיה גירוי עצבי כפי שאמרת) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    29/03/2014

אין סכנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו