בדיקת EEG לא תקינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת EEG לא תקינה
    אבי 31
    28/05/2014

בהמשך לשאלתי מלפני כחודשיים בערך ניגשתי לנוירולוג אחד בעקבות תשובה לא תקינה של בדיקת ה EEG והוא המליץ לי על טופמקס. הלכתי לנוירולוג אחר לחוות דעת שנייה והוא המליץ לי על למיקטל. (לפי הבדיקה ומה שסיפרתי לו הוא חושב על petit mal .
    אמרתי לו שאני סובלת בנוסף לתחושות ההתנתקות והסחרחורות גם מ IGA נפרופטי ושאני מטופלת בטריטייס.
    קראתי באינטרנט לגבי הלמיקטל וראיתי שכתוב שיש להיזהר עם התרופה בחולים עם בעיה כלייתית.
    למרות ששאלתי אותו האם הלמיקטל והטריטייס הולכים יחד ולא מתנגשים אחד עם השני הוא אמר שלא ושזה בסדר.
    1. האם אכן ניתן לקחת את הלמיקטל והטריטייס יחד?
    2. הוא נתן לי מינון התחלתי של 25 מ"ג ואמר לי כל שבוע לעלות ב 25 מ"ג נוספים עד 3 כדורים ביום. האם זה נכון לעשות כך?
    3. האם יקרה משהו אם לא אקח את הלמיקטל? אין לי פירכוסים אלא רק התנתקויות קצרות וחולשה כללית?
    4. הוא אמר שיש לעקוב אחר ספירת דם, תפקודי כבד וכליות אך לא ציין כל כמה זמן יש לעשותן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת EEG לא תקינה

הוספת תגובה

• בדיקת EEG לא תקינה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    30/05/2014

למי קטל היא תרופה עם מעט תופעות לואי לא משפיעה על הכליות לא צריכ בדיקות דם כדאי להגיע למינון גבוה יותר מאשר 3 כדורים ביום ותשימי לב אם ההתנתקויות נעלמות הסכנה היא שההתנתקויות יכולות לעבור לאיבוד הכרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו