חולשה ביד אחת, כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה ביד אחת, כאבי ראש
    מירב
    20/11/2014

שלום שלום,
    אני בת 29 בריאה בדרכ (תת פעילות בלוטת התריס אך מאוזנת.
    סובלת מכאבי ראש כרוניים מאז לידת שתי בנותיי (שלוש שנים לערך) כנראה על רקע נפשי ולחצים וכמו כן סובלת ממגרנות.
    לאחר הלידה של בתי השנייה לקחתי ציפרלקס 10 מגבמשך כשבעה חודשים כיוון שסבלתי מהתקפי חרדה.
    הפסקתי את הכדור לפני כחודש וחצי לערך. לקחתי שבועיים יום כן יום לא ואז לפתע הפסקתי לחלוטין.
    אני לא זוכרת אם זה בחפיפה להפסקת הכדור, אך לאחרונה מזה כשלושה שבועות אני מרגישה חולשה בכל הגוף (שרירים) במיוחד ביד ימין חולשה נוראית ו גם כאבים, כאבים בצוואר, כאבי ראש חדים, כאבי עיניים בלתי נסבלים, קשיי בליעה (אני ממש מפחדת לאכול בלי לשתות מים במקביל) וקשיים בדיבור (כאילו שהשרירים שלי בפנים רפויים.
    מה גם שאני סובלת מתחושת חוסר יציבות וריחוף כל הזמן!!
    רציתי לשאול, האם מדובר באירוע מוחי חלילה או שאולי זאת תופעת הגמילה? ואם כן, ייתכן שהיא כל כך קשה? אשמח לעזרה אני ממש מודאגת, אני אישה צעירה, אם לשתי בנות קטנות וממש לא מתפקדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה ביד אחת, כאבי ראש

הוספת תגובה

• חולשה ביד אחת, כאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    21/11/2014

התופעות כנראה על רקע חרדות שצפו מחדש לאחר הפסקת הציפרלקס אולי כדאי לנסות לחזור אליו נא להתייעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו