חרדה+זרמים מחטים בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה+זרמים מחטים בראש
    אלי
    04/03/2015

שלום
    אני סובל מזה כחצי שנה מהרגשה כמו של קצת שיכור כזה וכמובן שזה התלווה עם נשימה כבדה רעידות וכו... אבל לא שמתי לזה לב כל כך זה היה התקפים שקטים עד יום אחד שזה התרפץ במשחק כדורגל ומאז התחלתי את כל הבדיקות שיש מחשש שיש לי משהו , עשיתי אקו לב הולטר בדיקת גסטרו בדיקת דם תקינה וכמובון בדיקת רופא נורולוג ולא אחד 3 רופאים וכולם פה אחד קבעו שאני בריא וכל הבדיקות תקינות ושאין צורך לסיטי !
    עדיין יש לי את אותם תלונות אך כמובן במינון נמוך כגון זרמים בראש מין עקצוצים ראיה בלי הפרעה אבל עם הרגשת כובד בעניים וכיאלו קצת מסטול .
    הזרמים בראש והרגשת המסטול הזה זה אופייני לחרדות או סטרס שאני יודע שבמידת מסוימת גורמת לפגיעה במערכת העצבים ?
    היכול להיות ש3 רופאים טועים ?
    נאמר לי משלושתם שהכל בראש שלי דימיון ושאין בסיס של בעיה רפואית על סמך בדיקתם כמובן .
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה+זרמים מחטים בראש

הוספת תגובה

• חרדה+זרמים מחטים בראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    07/03/2015

אכן התופעות נשמעות גירשה אבל כדאי לעשות סיטי אחד הדמיה אחת זה גם ירגיע אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה זרמים

אלי
    07/03/2015

תודה על תשובתך אבל לא הבנתי מה זה אומר גרישה ? והאם חוץ מלהרגיע את חושבת לאור הסיפור שסיפרתי האם יש באמת בסיס הגיוני לשאחר 3 בדיקות תקינות של נורולוגים שונים לבצע את הסיטי הדמייה ? אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו