החשכה בעין שמאל. בירור ניורולוגי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החשכה בעין שמאל. בירור ניורולוגי?
    ריקי
    18/03/2015

בחודש האחרון אני סובלת מדי פעם לא כל יום מסוג של החשכה בעיין שמאל הכוונה שאני רואה פרטים אבל בגוון כהה כאילו חסר אור לעומת העין השנייה.לכמה דקות ורק בבוקר. זה קורה לפעמים לאחר שאני מסתכלת במסך הפלאפון. יש לציין שעברתי ניתוח חיגור בשל היפרדות רשתית. הייתי אצל רופא עניים שלא ראה שינוי במוקדים של לאטיס דג'נרסיס. הרופא לא ידע במה מדובר וטען שאולי אני ישנה על הצד של העיין ומונעת אספקת דם למקום. האם העניין דורש בירור דחוף?או להסתפק בניסיון לא לישון על הצד של עיין שמאל? העניין שאני נוסעת לאירופה בשבוע הבא האם התופעה הנ"ל מחייבת בירור דחוף? ללא דיחוי ?יש לציין בת 40 LDL 123 HDL 69 סובלת מתת פעילות בלוטת התריס מאוזנת. בשנתיים האחרונות סובלת מנימול בידיים וברגליים ושריפה בגוף לא מאובחנת EMG תקין מלפני שנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החשכה בעין שמאל. בירור ניורולוגי? - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    20/03/2015

כדאי לעשות דופלר עורקי צואר וגם אם טסה לקחת אספירין 100 מג כמה ימים סביב הטיסה ואחכ לעשות ברור מקיף כולל בקור אצל נוירואופטלמולטגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מודה על התשובה ועוד שאלה..

עדי
    20/03/2015

קבעתי תור לדופלר יום ראשון . במידה ותקין מה יכולה להיות הבעיה? במידה ותקין עדיין לקחת אספירין סביב הטיסה? האם ניורולוג רגיל לא מתאים ? תודה רבה על תשובתך המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מודה על התשובה ועוד שאלה.. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    28/03/2015

נוירולוג רגיל מספיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו