חוסר שיווי משקל סחרחורות ורעד חזק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שיווי משקל סחרחורות ורעד חזק
    עמית
    24/03/2015

שלום ד"ר
    אני סובלת מחוסר שיווי משקל (נתמכת בהליכון) סחרחורות ורעד חזק בגפיים התחתונות בעת יישור רגליים במצב של מעבר מישיבה לעמידה או כפיפת ופשיטה ברכיים גם בשכיבה.

שנים שסבלתי מכאבים כרונים בשרירי הגוף שרירים תפוסים דלקות ונפיחות לפני כ3 חודשים התחיל אצלי סחרחורות וחוסר שיווי משקל בעת פסיעת הרגליים הרגשת חוסר יציבות ומעידות.
    רעד פיזי חזק בעמוד שדרה צווארי בעת קול חזק)נביחה בום על קולי טריקת דלת וכדומה)
    הופנתי לב'ח שם עברתי סדרת בדיקות דם ששללו כמה מחלות ניוון שרירים ומחלות דומות לאחר בדיקות נירולוגים רבים מצאו שאין סיבה מוחשית לטענותיי והפנו אותי לmri באופן פרטני דרך הקופה לה אני עדיין מחכה.
    שאלתי היא לאן אני יכולה לפנות או להתייעץ אני אובדת עצות מהנחת רוח של בתי החולים בפריפריה
    אשמח לתגובה
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין אני בת 33

עמית
    24/03/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר שיווי משקל סחרחורות ורעד חזק - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    28/03/2015

לפנות לנוירולוג במרפאות חוץ בבית חולים קרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שציינתי ד"ר הייתי בבית החולים

עמית
    29/03/2015

שיחררו אותי עם הפניה לmri באופן פרטני מכיוון שלא קיים mri בבית חולים זה.

אני 3 חודשים נתמכת בהליכון ומרגישה שהמצב לא נהיה טוב יותר.. לאן אני יכולה לפנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו