תחושת נימול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול
    cv
    30/03/2015

שלום רב,

מזה מספר שנים אני רץ כשלוש פעמים בשבוע, כאשר לאחרונה הגדלתי את המאמץ משמעותית כך שהתאמנתי לריצת חצי מרתון, תוך הוספת אימוני התנגדות שלא בוצעו באופן סדיר קודם לכן. לפני כשלושה שבועות התחלתי להרגיש כאבים חזקים בברך, ולאחר מספר ימים החלה גם תחושת נימול בהתחלה בשתי הרגליים ולאחר מכן גם בידיים עם הרגשה של זרמים המתגברים בעיקר בעת עמידה ממושכת (פחות בהליכה) אך גם בישיבה, המתווספים לכאבים ברגל. אציין שישנם ימים של תחושות חזקות וישנם ימים שכמעט ואיני מרגיש את הנימול.
    האם ישנו קשר ישיר בין הנימול לפעילות הגופנית או שמא לחץ מהפציעה או גורמים אחרים (אני נתון לאחרונה ללחץ גדול בעבודה) או שאולי סיבה אחרת..
    אציין שביצעתי בדיקות דם מקיפות, סוכר תקין, B12 עומד על 238, בהמלצת רופאת המשפחה התחלתי לקחת טריבמין (B12-B6+B1) החל מיום חמישי האחרון.
    אני אמור להיבדק בשבוע הבא אצל נוירולוג אבל בינתיים חושש מאוד...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת נימול

הוספת תגובה

• תחושת נימול - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    05/04/2015

יכול להיות מלחץ אבל יש לבצע אמג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו