תופעות נוירולוגיות מתרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות נוירולוגיות מתרופות
    אלמוני
    30/04/2008

שלום רב,
    יש לי בעיה שאני מקווה לקבל את עזרתכם בפורום.אני אדם בריא ולא לוקח תרופות קבועות אלא מידי פעם כדורי הרגעה בשל התקפי חרדה.
    ביום אחרי שאני לוקח תרופת הרגעה שמשפיעה על המעביר העיצבי GABA אז קופצים לי איברים בגוף- איזורי הידיים,הרגליים מין דפיקות קלות כמו דפיקות לב אבל באזורים שהזכרתי).
    הדבר קורה לאחר נטילת כדור קלונקס, ואבן, לוריבן, ולריאן בקיצור- כל מה שמשפיע על GABA.
    עברתי בדיקות EMG אצל הנוירולוג והתמונה תקינה. גם בדיקות הדם תקינות.
    מדוע זה קורה? אני אדם לחוץ וחרד מאוד ואני זקוק לכדורים ממשפחה זו ... אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות

ד''ר איתן אוריאל
    30/04/2008

אצל מיעוט מהחולים,ובעיקר בקרב קשישים,תרופות ממשפחת הבנזודיאזפינים עלולות לגרום לתופעות פרדוקסליות של חוסר שקט וחרדה. כדי להבין באמת את תלונותיך יש צורך לקבל היסטוריה מפורטת ולבצע בדיקה נוירולוגית. לחילופין ניתן לנסות תרופות חליפיות על בסיס צמחי כגון קלמנרבין אולם אין להפסיק את הקלונקס באופן חד אלא בהדרגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו