כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    יעל
    02/06/2015

שלום, אני סובלת מאז ומתמיד מכאבי ראש, לפני כשנתיים עקב חרדות עשיתי בדיקת CITY וגם בדיקת MRI והכל היה תקין, לאחרונה יש שוב כאבי ראש בחודשיים האחרונים, ובשבועות האחרונים במיוחד (חשוב לי לציין שבמהלך השנתיים האלה הייתי בהריון ולפני 8 חודשים ילדתי) , אני מודה שאני מאוד מוטרדת מכאבי הראש, הייתי אצל הרופאה לפני 3 שבועות והיא עשתה לי בדיקה גופנית נוירולוגית ואמרה שהכל תקין, בשבוע האחרון שוב חזרו כאבי הראש בעוצמה חזקה, גם השרירים בעורף ובצוואר תפוסים לי מאוד ויכול להיות שזה מזה, אך מה שמדאיג אותי שיש לי כאב ראש בצד ימין של הראש ליד האוזניים וקצת רחוק מהם, זה מין כאב כזה כמו שמישהו מחזיק אותי עם היד ולא עוזב , לפעמים זה עובר וחוזר ולפעמים מעט בצד שמאל אבל בעיקר בצד ימין, וזה בא בנוסף לכאבי הראש הרגילים שלי בלילה האחרון עליתי לישון עם כאבי ראש ולא לקחתי משכך כאבים ובמהלך הלילה התעוררתי לבכי של הילד והרגשתי כאב ראש , מודה שזה הלחיץ אותי וניסיתי להבין עם עצמי אם הכאב ראש העיר אותי או הילד.

אני מודעת לעניין החרדות והתחלתי לטפל בנושא דרך שיחות אצל פסיכולוג וגם כדורים על בסיס צמחים שמרגיעים מאוד כי אני לא רוצה כדור כימי,
    אך אשמח לדעת אם הכאב ראש שיש לי כרגע ונמשך כבר שבוע, האם עליי לדאוג, כי הרופאה אמרה לי בפגישה האחרונה לפני שבוע שאם יש כאב שאני לא מכירה אז להגיד לה, נראה לי שהכאב הזה חדש לי.

אנא עזרתכם, אני כבר לא ישנה בלילות ומרגישה מגוחך כל רגע לחזור לרופאה

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    06/06/2015

בדכ אחרי לידה כאבי הראש מתגברים אין צורך להלחץ תופעה נורמלית נא לעבור בדיקת עיניים לקחת טיפול תרופתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

יעל
    07/06/2015

תודה על המענה,

אני 8 חודשים ארחי לידה, זה עדיין נחשב לאחרי לידה?

כמו כן, שכחתי לציין שלפעמים יש לי גם כאבים באחד הצדדים של הראש וזה בא יחד עם כאבים חזקים באוזן של אותו צד

מה לגבי זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו