עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ורד
    05/06/2015

שלום,
    אני בת 38. עברתי לפני 4 שנים ניתוח קיבוע בע"ש עקס DROP FOOT בשמאל. ומאז הכל בסדר וחזרתי לשגרה.
    לפני חודשיים מעדתי, וכאבים וחולשה חזרו.
    בהתחלה היה ברגל אחת, אחכ גם השני, מרגישה תחושת חום וקור לאחר מאמץ, כאב בכל הרגל חולשה ונימול גם במנוחה, לפעמים רעד בשריר ירך. כאבים בבהונות.
    נוקשות ברגל שמאל, וקשה לכופף את הברך.
    עדיין הכאב יותר בשמאל. כשאני מכופפת את כף הרגל, האצבעות נשארות מכופפות, ורק מיוזמה שלי אני מיישרת אותם.
    כל הזמן הזה יש לי אי נוחות בעין שמאל, תזוזת עין שמאל, מרגישה מתיחות (כאילו איזה שריר תפוס) ללא גירוי או אודם. עברתי בדיקת רופא עיניים ששלל בעיה.
    לפני שבוע גם חולשה באצבעות ידיים, עם קושי לסגור אצבעות.
    יש לציין שאני גוררת את שתי הרגליים בהליכה, בעיקר רגל שמאל, ההליכה איטית. לא יכולה לנהוג יותר מרבע שעה, קושי בעליה וירידה במדרגות.
    אני מאוד עייפה, ויש לי לחץ בראש.
    עשיתי MRI ע"ש שהציג תמונה לאחר ניתוח גב, כולל היצרויות תעלת ע"ש, אך האורטופד גב שניתח אותי, אמר שזה נורמלי.
    רופא המשפחה אומר שכאבי הראש נובעים מזה שאני לא ישנה בלילה באופן רציף. זה גם נתון ששכתי לציין.
    לפני מספר ימים למשך יומיים פנים בצד שמאל רדום.
    היום קיבלתי תשובות של CT ראש, שיצא ללא ממצאים.
    אתמול עשיתי EMG לרגליים ויצא תקין.
    בדיקות דם תקינות.
    אני עייפה מאוד, ולא מצליחה לתפקד, כאמא כאישה וכעובדת

מה יש לי? אם זה היה חס וחלילה טרשת נפוצה או מחלת עצבים, זה היה נראה ב EMG, נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    06/06/2015

Emg בודק רק שרירים ועצבים פריפריים לא בודק בעיה מוחית כדאי להתייעץ עם נוירולוג ולבצע גם מרי עמוד שדרה צוארי וגבי ואם הכל תקין אז גם מרי מוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו