מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בבקשה לענות דחוףarchi06/06/2015
שלום קוראים לי ארצי ואני בן 21 מגיל צעיר יש לי אני מרגיש כל הזמן לחץ באזור הראש העליון אני רציתי לברר ממה זה נובע ונכנסתי לכל מיני התרים ניורולוגים באינטרנט וגיליתי אל הדרך שיש לי עוד כמה דברים שמצויינים שם שלא חשבתי שזה קשור לאותם לחצים כמו למשל מה שבסוגריים 1 *הפרעות תנועה* - קבוצת מחלות שבהן הפגיעה היא במערכת שאחראית לבקרה על תנועות הגפיים והגוף. בשל הפגיעה הזאת מתפתחות הפרעות תנועה שבאות לידי ביטוי בתופעות הבאות: ({(נוקשות, רעד, איטיות, הפרעות הליכה ותנועות לא רצוניות)}). דוגמאות למחלות האלה הן מחלת פרקינסון, דיסטוניות, כוריאה {וטיקים.} מתקשה מאוד להחזיק את כל בגוף שלי ישר ויציב וטיקים היו לי בגיל יותר צעיר
2 *הפרעות קוגניטיביות* - מדובר בסדרה ארוכה של הפרעות כמו הפרעות {{{קשב וריכוז, הפרעות זיכרון, הפרעות דיבור, ליקויים בתפיסת המרחב, הפרעות בתכנון פעולה ובשיפוט סיטואציה. מחלת אלצהיימר שייכת לקטגוריה הזאת.}}} קשה לי מאוד להתרכז כל דבר הכי קטן שקופץ מוצי אותי מריקוז ומבלבל אותי בזיכרון אני יכול לדבר אם מישהו ואחרי ממש 2 דקות ולשכוח תדברים החשובים שאני האיתי אמור לזכור לאחרונה התחיל להיות לי גם סוג של גימגום שבה מידיי פעם קשה לי להבין לפעמיים באיזה סיטואציות אני אומד ולהבין מה קורה מסביבי
3כאבי ראש איומים סוג של לחץ בראש ניסיתי משכחי כאבים כמו אופטלגין 500 נקסים 500 ואיבופן 400 זה משחרר קצת אבל לא להרבה זמן
4*מהם סימני האזהרה שמחייבים פנייה מיידית לרופא?
*סימן האזהרה המובהק ביותר שמחייב פנייה מיידית לרופא הוא הופעה של תסמין נוירולוגי חדש. למשל, הפרעה פתאומית בדיבור או שיתוק פתאומי של יד או של רגל הם סימני אזהרה לאירוע מוחי, ויש להגיע לטיפול רפואי מהר ככל האפשר. יש לי כמה מסימני האזהרה שמצויינים באתר כמו למשל הבעיה בדיבור וסוג של שיתוק או תקייה כזאת לשנייה בידיים וברגליים. {{חשוב לציין בבדיקת דם כללית שהשיתי לאחרונה שלא קשורה לבעיות המצויינות פה הרופא אמרה שיש לי גימוגלובין נמוך ושכניראה יש איזשהוא דימום בגוף. מה עליי לעשות?? והאים זה באמת כל הבעיות האלה קשורות לניורולוגיה
מבקש לענות בהגדם האפשרי
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בבקשה לענות דחוף - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/06/2015כדאי לעשות פעם בחיים צילום מוח לשלול בעה מוחית טריקים זה יכול להיות ביטוי ללחץ נפשי או לעיתים רחוקות למחלת תנועה אבל אז צריכים להיות עוד סמנים כדאי להתייעץ עם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
archi06/06/2015תודה אל התגובה המהירה
האיתי רוצה לשאול עוד מספר שאלות
איך אני יכול לדעת בברור מהבית אם זה לחץ נפשי או אולי מחלת תנועה איזה סימפטומים נוספים יש ??
וגם מה האפשרויות שלי להשתקם בשני הבעיות שציינתה בהודעה שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
archi06/06/2015חשוב לציין גם שבגיל 16-20 האיתי משתמש בסמים קלים כמו חשיש מריחואנה
ומרבה בשתיית אלכוהול האם זה יכל ליוצר כתוצאה מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תוכל לדעת שום דבר מהבית
אנונימי07/06/2015אי אפשר לנחש מהבית ממה אתה סובל. ושום פורום באינטרנט לא בא להחליף ביקור אצל רופא. תקבע תור, תעבור בדיקות ותוכל להיות רגוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)