כאבי ראש ללא הפסקה כשלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ללא הפסקה כשלושה חודשים
    שרון
    07/06/2015

אני בת 29 ומזה כשלושה חודשים אני סובלת מכאב ראש אחורי בצד ימין שמקרין לאזור האוזן וגורם אף לתחושת אוזן סתומה וכאבים באוזן , בלסת ובצד הראש .
    הכאב אינו מפסיק 24 שעות ביממה והעוצמה משתנה.
    כדורים לשיכוח הכאב אינם עוזרים גם כן .
    במקביל לכאבי הראש החלו לי כאבים בכל חלקי הגוף ובעיקר ברגלים עם דגש על רגל ימין , הכאבים האלו מפשטים ( שורף ,מעקצץ , כאבי שרירים כאב עצמות וכו ) והבחנתי שכאשר אני יושבת בהונות הרגליים שלי מקבלות גוון כחול סגול וכאשר אני בתנועה זה עובר .
    עשיתי סיטי ראש emg שיצאו תקינים , כמו כן בדיקות הדם שלי גם יצאו תקינות .
    לבינתיים מעבירים אותי ממומחה לממוחה ואני אובדת עצות .
    האם יש לך איזה שהיא עצה במה כדאי להתמקד בבדיקות או השערה מה הסיבה לכאבים האלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אני לא מקבלת תגובה??

שרון
    13/06/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש ללא הפסקה כשלושה חודשים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    20/06/2015

עברת ברור לקרישיות יתר? וכן עשית סיטי עם חומר ניגוד? אם כן תבקשי מרי מוח וכן יעוץ ראומטולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיטי היה עם חומר ניגוד

שרון
    21/06/2015

תודה על התגובה !
    הסיטי היה עם חומר ניגוד והייתי גם בייעוץ ראומוטולגי , הרופא אמר שאין חדש חשד לפבימואלרגיה .
    האם כאבים מסוג זה יכול להיות כתוצאה ממתחים נפשיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיטי היה עם חומר ניגוד - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/06/2015

כן בהחלט הכי שכיח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו