מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש ללא הפסקה כשלושה חודשיםשרון07/06/2015
אני בת 29 ומזה כשלושה חודשים אני סובלת מכאב ראש אחורי בצד ימין שמקרין לאזור האוזן וגורם אף לתחושת אוזן סתומה וכאבים באוזן , בלסת ובצד הראש .
הכאב אינו מפסיק 24 שעות ביממה והעוצמה משתנה.
כדורים לשיכוח הכאב אינם עוזרים גם כן .
במקביל לכאבי הראש החלו לי כאבים בכל חלקי הגוף ובעיקר ברגלים עם דגש על רגל ימין , הכאבים האלו מפשטים ( שורף ,מעקצץ , כאבי שרירים כאב עצמות וכו ) והבחנתי שכאשר אני יושבת בהונות הרגליים שלי מקבלות גוון כחול סגול וכאשר אני בתנועה זה עובר .
עשיתי סיטי ראש emg שיצאו תקינים , כמו כן בדיקות הדם שלי גם יצאו תקינות .
לבינתיים מעבירים אותי ממומחה לממוחה ואני אובדת עצות .
האם יש לך איזה שהיא עצה במה כדאי להתמקד בבדיקות או השערה מה הסיבה לכאבים האלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אני לא מקבלת תגובה??
שרון13/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש ללא הפסקה כשלושה חודשים - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/06/2015עברת ברור לקרישיות יתר? וכן עשית סיטי עם חומר ניגוד? אם כן תבקשי מרי מוח וכן יעוץ ראומטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיטי היה עם חומר ניגוד
שרון21/06/2015תודה על התגובה !
הסיטי היה עם חומר ניגוד והייתי גם בייעוץ ראומוטולגי , הרופא אמר שאין חדש חשד לפבימואלרגיה .
האם כאבים מסוג זה יכול להיות כתוצאה ממתחים נפשיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיטי היה עם חומר ניגוד - תגובה
ד``ר רונית גלעד27/06/2015כן בהחלט הכי שכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)