זרמים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרמים בגוף
    דני
    29/08/2015

שלום.
    אני גבר בריא בד'כ.לא לוקח תרופות..מעשן ושותה אלכוהול לעתים רחוקות.מזה כמה חודשים יש אצלי בגוף התקפים שבאים והולכים בלי להשאיר זכר ושוב פעם חוזרים...אני לפעמים קם עם זרמים ברגליים אשר בהמשך היום מתפתחים לעקצוצים בכל חלקי הגוף.לפעמים גם כאבים קטנים עם קפיצות שרירים.כשזה קורה לי אני חש עייפות ותשישות..לפעמים זה נמשך יום לפעמים יומיים ואך שבוע שלם ואז נעלם כאילו לא היה כלום.אני בן 29..סטודנט..אוכל בריא..נוטל. b12 omega3 .vitmin c...אני לא מוצא משהן לא בסדר באורח החיים שלי.אני גם מקפיד על שעות שינה.אשמח לעזרה כי לפעמים בא לי להשתגע מזה וזה מפריע לי לעבוד וללמוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרמים בגוף

הוספת תגובה

• זרמים בגוף - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    29/08/2015

יש להבדק ע״י נוירולוג לעשות בדיקות דם מקיפות ובשלב זה להפסיק כל טיפול שאתה לוקח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה זה יכול לקרות?

דני
    29/08/2015

אני ממש מפחד מזה...מה לדעתך יכול להוביל לסימפטומים הללו? מחלה במערכת העצבים? איזה בדיקות דם אני צריך לבקש? ומה הכיוון של הבדיקות שאני אמור לבצע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה ותודה רבה על המענה

דני
    29/08/2015

רציני לציין שלפני שנה וחצי ביצעתי ct מח לכלי הדם mri

והנוירטלוג שלל טרשת או משהו אחר...הכל יצא תקין! תודה לאל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו