מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות מוזרות שקרו לי לפני שבועקרנית17/05/2016
שלום אני בת 32 בריאה, לא לוקחת תרופות כלל ולא מעשנת.
לפני שבוע קמתי מחלום עם טעם רע בפה שליווה אותי כל היום ועשה לי בחילה ובעודי יושבת עם אנשים לשוחח במסעדה התחלתי לספר לאדם שמולי סיפור..ופתאום באמצע הסיפור הרגשתי שאוזן שמאל נסתמת לי ממש מעט ופתאום כל הפרטים של המשך הסיפור נעלמו לי בראש ופשוט בגלל שהרגשתי חור שחור בראש לא זכרתי את ההמשך ופשוט אמרתי ״אממ אממ״ תוך כדי שאני מנסה להיזכר...ואז אחרי כמה שניות מהירות הכל פתאום שב אלי בשיא הבזק והמשכתי כרגיל (הרגיש כמו מנורה עם עמעום שפשוט כיבו אותה לאט), אבל זה הבהיל אותי..הרגשתי כאילו המוח שלי עובר לאוף ליין. אני רוצה לציין שישנתי פחות מ-5 שעות כמה לילות לפני.
ימים אחרי זה כולל עכשיו אני מרגישה על הפנים..יש לי שלשולים, גירוי קל מאוד שמרגיש כמו דלקת בשלפוחית שיש להרבה בנות...אבל בעיקר חולשה מטורפת שמרגישה כמו דגדוג (כמו נוצה שמדגדגת מבפנים) יותר בגוף בעיקר בצד השמאלי שלו ולפעמים הדגדוג מתגבר ולפעמים הוא נעלם וחוזר...זה יותר מתרכז סביב בטן שמאל התחתונה ועד הצוואר. היום התקלחתי וזו הייתה משימה קשה הרגשתי כ״כ באפיסת כוחות וגם הקאתי.
זה מצדיק ביקור אצל נוירולוג מה שקרה לי עם הסיפור? או אפילו mri? קראתי על tia וזה נורא הבהיל אותי..כמו כן זה לא קרה לי בחיים... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות מוזרות שקרו לי לפני שבוע - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/05/2016לא נשמע משהו מדאיג אולי יצאת מרכוז בכל מקרה יש לבצע EEG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)