ני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית
    Noor
    08/07/2016

ני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אני בת 33, כבר כמעט שנה אני ס

Noor
    08/07/2016

שלום
    אני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית לאחר מאמץ או עייפות ( העין נסגרת ונהיית יותר קטנה בגודלה , ללא שינוי באישונים ) . הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר כי מקור הבעיה לא בעין !
    לפני חודשיים עברתי פציאליס בצד שמאל הפנו אותי לעשות כל מיני בדיקות במטרה לשלול חשד למיסטניה כי בזמן מנוחה הפנים רגועות ונראות סימטריות אבל לאחר מאמץ רואים שינוי בפנים ( העין נהיית קטנה והפה נוטה להיות קצת הצידה ) .
    ממצאי הבדיקות :
    - בדיקת אצטילון - תקינה פחות מ 0.1
    - EMG s.f לא תקין
    60% תקין
    הוסבר לי שהבדיקה לא היתה מאה אחוז תקינה כי לא מזמן עברתי פציאליס .
    ראוי לציין כי בזמן הבדיקה הנ"ל עין שמאל כמעט נסגרה ונהייתה קטנה מאוד !
    לאחרונה אני מרגישה עייפות רבה גם ממאמץ מיזערי כל דבר מעייף אותי ומרגישה צורך לישון כל הזמן , דבר המפריע לי ולתפקודי היום יומי !
    אני פונה אליכם לקבל אולי הסבר או לכוון אותי לעשות בדיקות רלוונטיות למצב שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני בת 33, כבר כמעט שנה אני ס - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    16/07/2016

מומלץ לעשות מה שנקרא טנסילון טסט בזמן שהעפעף קטן אם העין והפה נסגרים או מתכווצים יכול להיות שמדובר בהמיפציאל ספזם ואז הטיפול הזרקות בוטוליזם תתי עצי עם נוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    16/07/2016

יש להתייעץ עם רופא עיניים ונוירולוג לעבור בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו