מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשא07/06/2008
שלום רב,
אני בהריון שבוע 38.
בשבוע האחרון אני מרגישה כאב נקודתי בצד הימין של הראש. הכאב מורגש כאשר אני בולעת .
אני סובלת מהתקפי של צרבת וכל פעם שיש לי התקף והחומצה עולה לגרון אני מרגישה כאב באוזניים וגם באותה נקודה בצד הימני של הראש.
האם זה יכול להיות משהו מסוכן? האם סימנים אלו מעידים על משהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל08/06/2008כמובן שאינני יכול לאבחן את הכאב על סמך התיאור שמסרת. יש צורך לקבל פרטים נוספים ולבצע בדיקה נוירולוגית. באופן כללי,יש להתייחס לכאבי ראש בזמן ההריון בחומרה וברצינות עקב החשש ללחץ דם גבוה או ליצירת קרישים בכלי דם תוך גולגולתיים, ולכן כאבי ראש חדשים בהריון מחייבים פניה מיידית לרופא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
א10/06/2008תודה רבה על התשובה. ביקרתי אצל ניורולוג בקופה. הנושא של לחץ דם וקרישיות נשללו והבדיקה הגופנית הייתה תקינה.
האם יש עוד סוג של בדיקה שניתן לעשות בהריון או שצריך לחכות ללידה ולבצע בדיקת ct?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה נוספת
א10/06/2008כאשר הייתי אצל ניורולוג בקופה היא אמרה שהבדיקה הגופנית בסדר. אני מפחדת שבאמת יש איזשהו קרש דם ואז זה מאוד מסוכן ללדת. יכול להיות מצב שרופא פשוט מפספס את זה? איך אני יכולה להיות בטוחה שבאמת הכל בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
ד''ר איתן אוריאל10/06/2008בודאי שאינני יכול לתרום ולהוסיף מעבר לנוירולוג שהתרשם מהסיפור ישירות ובדק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
א10/06/2008האם סתימות ורעשים באוזניים יכולום להיות סימנים של קרש דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)