מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש ועייפות בעקבות ארוע בשינהאייל04/09/2008
אני כבן 45. לפני כעשרה ימים בלילה בעת שישנתי, חלמתי כי אני רץ ורץ ולא מצליח להגיע למקום כלשהו. בעקבות החלום התעוררתי בתחושה של חוסר אויר לנשימה. מדובר ממש בתחושה פיזית. למרות שהחדר היה ממוזג ומאוורר, חשתי חוסר אויר. כמו כן, היה לי כאב ראש ממוקד בחלק העליון של העורף, בקו גובה האוזניים בערך. מתוך תחושת חוסר אויר, פתחתי את כל החלונות בחדר. לאחר כחצי שעה חשתי הקלה מסויימת וחזרתי לישון. בבוקר התעוררתי חלש ועם כאב הראש הממוקד בעורף העליון. מאז ועד היום אני עדיין עם כאב הראש הזה, שמתחזק ונחלש חליפות. כמו כן, כאב הראש הזה מלווה בעייפות ומעט חוסר ריכוז. אודה לעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר איתן אוריאל10/09/2008מבלי לקבל פרטים נוספים ולבדוק אותך אינני יכול להתייחס למקרה הפרטני. מכל מקום, כאב ראש חדש שאיננו חולף מצריך פניה לרופא. כאב ראש חדש ובעוצמה עזה שהופיע באופן חד ופתאומי מחייב פניה מיידית למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)