כאב ראש ועייפות בעקבות ארוע בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש ועייפות בעקבות ארוע בשינה
    אייל
    04/09/2008

אני כבן 45. לפני כעשרה ימים בלילה בעת שישנתי, חלמתי כי אני רץ ורץ ולא מצליח להגיע למקום כלשהו. בעקבות החלום התעוררתי בתחושה של חוסר אויר לנשימה. מדובר ממש בתחושה פיזית. למרות שהחדר היה ממוזג ומאוורר, חשתי חוסר אויר. כמו כן, היה לי כאב ראש ממוקד בחלק העליון של העורף, בקו גובה האוזניים בערך. מתוך תחושת חוסר אויר, פתחתי את כל החלונות בחדר. לאחר כחצי שעה חשתי הקלה מסויימת וחזרתי לישון. בבוקר התעוררתי חלש ועם כאב הראש הממוקד בעורף העליון. מאז ועד היום אני עדיין עם כאב הראש הזה, שמתחזק ונחלש חליפות. כמו כן, כאב הראש הזה מלווה בעייפות ומעט חוסר ריכוז. אודה לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר איתן אוריאל
    10/09/2008

מבלי לקבל פרטים נוספים ולבדוק אותך אינני יכול להתייחס למקרה הפרטני. מכל מקום, כאב ראש חדש שאיננו חולף מצריך פניה לרופא. כאב ראש חדש ובעוצמה עזה שהופיע באופן חד ופתאומי מחייב פניה מיידית למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו