כול להיות שהשילוב של כל התרופות עשה נזק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כול להיות שהשילוב של כל התרופות עשה נזק?
    יעל
    23/09/2008

שלום, הנני בת 30 הסיפור שלי קצת מורכב אז קצת סבלנות...
    לפני כחודשיים גילו לי מחלה בכליות igm nephropaty והתחילו טיפול בכדורים - פרדינזון במינון גבוה, טריטייס, חומצה פולית, b12 , סלוקיי, קלציום, לפני כחודש, בעקבות חרדה קשה למצבי הרפואי לקחתי למשך שבוע קסנגיס וציפרלקס, אך הפסקתי אותם אחרי כמה ימים כי הרגשתי רע יותר והיה לי רעד בידיים.
    כשבועיים לאחר שהפסקתי עם הקסנגיס והציפרלקס התחילו לקפוץ לי שרירים בכל הגוף והמון ביום , בעיקר לפני השינה ואחריה.
    הייתי אצל נוירולוג, בדיקה אצלו תקינה, emg עם מחט תקינה, cpk תקין, מגנזיום סידן ואשלגן גם תקין. תופעה נוספת ששמתי לב אליה היא שקופצים לי איברים מתוך שינה בעיקר בשלבי ההרדמות,
    אבל החבר שלי טוען שגם מתוך שינה עמוקה אני בועטת בו .
    אין צורך לציין שאני בקושי ישנה וכל היום בחרדה בעקבות התופעות האלו.
    פריטין בדם עומד על 18 .
    היום חודש אחרי הטיפול בציפרלקס וקסנגיס עדיין רועדת לי אצבע מסויימת.
    וביומיים האחרונים ישנו שריר מסויים מעל הברך שלא מפסיק לקפוץ , בנוסף לכל יתר השרירים שקופצים במשך כל היום.
    1. יכול להיות שהשילוב של כל התרופות עשה נזק?
    2. יכול להיות שכל זה מחרדה?
    3. יכול להיות שכל זה תופעת לוואי של הסטרואידים? בעיקר לגבי הקפיצות של השרירים כי הבנתי שזו גם יכולה להיות אחת מתופעות הלוואי
    4. יכול להיות שמדובר בתסמונת הרגל הרגיזה? ואם כן מה לעשות?
    אני אובדת עצות, ובחרדה נוראית , בבקשה אם תוכלו לענות לי על כל השאלות אני ישמח
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פסיקולציות-תגובה

יריב
    23/09/2008

גם לי קרה דבר דומה שעדיין נמשך כבר כשנה. גם הרקע היה דומה אחרי נטילת קלונקס וחרדה שלי הייתה גדולה מאוד. קודם כל טוב מאוד שכל הבדיקות תקינות. הקפיצות לא נובעות רק מחרדה אבל החרדה גורמת להגברה שלהם בגלל הפחד/החשש שהן גורמות. אנא ממך אל תתעסקי בזה בכלל.כל עוד EMG תקין ובדיקות דם תקינות אין לך מה לדאוג. את תראי שזה יפחת עם הזמן. אני בנתיים לוקח קלמנרבין שהוא תכשיר הרגעה טבעי ללא מירשם -3 כדורים ליום.מכיל פסיפולרה וולריאן שמרגיעים ומרפים שרירים לא הזיפת שגורם הקלונקס המחורבן הזה!! תנסי אולי זה יעזור לך.(אסור בשילוב עם כדורי הרגעה!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    23/09/2008

אני באמת מנסה לא לחשוב על זה אבל זה כלכך קשה , בעיקר למי שהוא חרדתי מטבעו. בכל אופן, תודה על האיכפתיות, ושיהיה לך חג שמח ושנה טובה (ונטולת חרדות!!!!!!)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיקולציות

ד''ר איתן אוריאל
    23/09/2008

חשוב להבין האם מדובר בתנועות בלתי רצוניות הגורמות רק לתזוזה של סיבי שריר תחת העור אן לתנועות הגורמות לקפיצה של הגפה או לתנועות מפרק. אם ניתן ,כדאי להתבונן בתנועות אותן את מתארת וכן לבצע בדיקה נוירולוגית ולעבור על בדיקת הEMG כדי לבדוק האם נעשתה בפרוטוקול המתאים. הינך מוזמנת לפנות למרפאת עצב שריר במרכז הרפואי תל אביב לצורך המשך הבירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיקולציות

יעל
    23/09/2008

מדובר בכיווצים מתחת לעור, לא כאלו שמזיזים את הגפה , אולי רק את האצבע. מתוך שינה זה סיפור אחר, פה מדובר בהזזה של כל הגפה, ממש קפיצה. לאורך כל היום יש פסיקולציות, בעיקר לפני שינה ואחריה. מתוך שינה קפיצות איברים. מה דעתך האם תואם את תסמונת הרגליים הלא שקטות? עברתי כבר בדיקת emg כמו שפירטתי והכל תקין. אשמח אם תענה לי על כל השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו