תשובת mir

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובת mir
    גלי
    28/09/2008

שלום רציתי לדעת לגבי בדיקת mir גבי נימצאו אצלי נגעים בחוט השידרה וגם בmir צואורי נימצאו נגעים האים זה מראה על מחלת התרשת נפוצה כי בנוסף לממצאים אני סובלת מחולשת פלג גוף שמאל כבר הרבה זמן וכאבי ראש ונוסף חולשות כלליות האים כשיש חוסר b12 של 178 זה מראה מצב כמו שלי בmir וסיפטומים כמו שאני מרגישה בברכת שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובת mir

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר איתן אוריאל
    02/10/2008

לא ניתן לאשר או לשלול טרשת נפוצה על סמך התיאור שמסרת. יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית וכן להתבונן בנגעים שתיארת ישירות ולאפיין אותם. באופן תיאורטי גם חוסר B12 עלול לגרום למחלה בחוט השדרה. הינך מוזמנת לפנות למרפאה נוירואימונולוגית בהנהלת ד"ר קרני במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ד"ר איתן אוריאל על תשובתך

גלי
    03/10/2008

רציתי לדעת לאיזה מחלה הכוונה בחוט השידרה שהיתכונתה בתשובתך האים למחלת התרשת עלי לציין שגם בmir מוח נימצאו נגעים בחומר הלבן שאינים ספציפים בברכה גלי גמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI

ד''ר איתן אוריאל
    05/10/2008

כפי שציינתי נגעים בחומר הלבן עלולים להתאים לטרשת נפוצה אולם גם לאבחנות רבות אחרות ולכן הצעתי לך לפנות למרפאה הנוירואימונולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו