שלילת בעיה נוירולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלילת בעיה נוירולוגית
    דן
    03/10/2008

שלום.אני בן 27 ומזה כשנה וחצי אני סובל מתופעה של קפיצות חזקות ונראות לעין בשרירי הידיים והרגליים.לא הייתי מגדיר את זה כהתכווצויות אלא ממש מן רעד. נבדקתי ע"י מנהלת מחלקה נוירולוגית שממצאיה של הבדיקות הפנימיות - הכל תקין. גם בדיקת EMG ב-4 גפיים יצאה תקינה לחלוטין כולל בדיקת המחט(פעילות ספונטנית). דווקא בזמן הבדיקה לא ניצפו קפיצות השרירים. בדיקות הדם המלאות שביצעתי תקינות. הנירולוגית אומרת שכל זה מגיע מחרדה. האם כל הנ"ל שולל בעיה נוירולוגית כמו פרקינסון או מחלות אחרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלילת בעיה נוירולוגית

הוספת תגובה

• פרקינסון

ד''ר איתן אוריאל
    05/10/2008

האבחנה של מחלת פרקינסון הינה קלינית ואיננה נסמכת על בדיקות עזר,כך שאם נבדקת על ידי נוירולוג בכיר שלא התרשם מממצאים פתולוגים אינך סובל מפרקינסון. כדי להתרשם מהתלונה יש לבצע בדיקה נוירולוגית ולעבור על בדיקות העזר. אני ממליץ לפנות להמשך בירור יחידה להפרעות תנועה במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו