שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    נויה
    08/10/2008

בהיותי בת 30 אחרי לידה שניה שלושה חודשים אחרי הרגשתי משבריר השנייה כאילו משהו מטפס לי במעלה הפנים עד הראש רצתי לבעלי ולשנייה או פחות התקשיתי לדבר ובקושי רב הצלחתי להסביר לו מה קרה לי ולאחר מכן נרדמו לי הפנים צד שמאל של הפנים למחרת הלכתי למרפאה ורק אמרתי לרופא שצד שמאל של הפנים שלי ( צד שמאל עד הראש)רדום והם לא התייחסו כנראה מפאת גילי הצעיר(לא נתנו לי שום בדיקות)במשך 3 ימים צד שמאל היה רדום כמה חודשים לאחר מכן כשנהגתי לא יכותי להרים את יד שמאל על ההגה התקשיתי מאוד בגיל 36 שוב משהו נוסף הראש שלי נזרק לכמה מאיות השנייה אחורה התחושה(כאילו מישהו החטיף לי אגרוף)ובאותו הזמן בלק אאוט כשהראש נזרק אחורה כיום אני בת 38 לא בדקתי את התופעות מידי פעם יש לי רעידות וסחרחורות מה ההמלצה אני יותר ויותר מודאגת (אני גם לא הכי ממוקדת במטלות רוב הזמן אני מרגישה עירפול וסחרחורת) אילו בדיקות כדאי לי לעשות לפני שנה וחצי עשיתי בדיקות דם הכל יצא תקין מלבד כולסטרול קצת גבוה אבל לא חורג מהנורמה באופן מיוחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר איתן אוריאל
    09/10/2008

האירוע הראשון שכלל לדבריך הפרעות תחושה במחצית הפנים וחולשה ביד שמאל עשוי לכוון לאירוע חסימתי בכלי דם מוחי ומחייב בירור . אני מציע לפנות לנוירולוג על מנת שיתרשם מפרטי כל האירועים ,יבצע בדיקה נורולוגית וישקול האם יש צורך בבדיקות עזר כגון הדמיית מוח,דופלר צואר,אקו לב ופרופיל קרישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו