מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוע מוחיחגית10/10/2008
היי לדר אריאל אשמח בתשובתך אני אישה בת 45 שלפני שנה הגיעה לחדר מיון עם חשד CVA שני רופאים מומחים אשר נבדקתי על ידם אישרו שמדובר בארוע קל. תוצאות סיטי וMRI תקינות לחלוטין. לפני כ3 חודשים שוב אותן התחושות הופיעו ושוב התאשפזתי בחדר מיון בהדסה עין כרם. נבדקתי על ידי נורולוג ושוב אותו הסיפור ואותה האבחנה. אני מטופלת בפלויקס.. לפני כשלושה ימים שוב הופיעו לי אותן התחושות קרי חולשה ביד שמאל וסחרחורות.כששבוע קודם לכן ערכי הלחץ דם שלי היו מאוד גבוהים. (אני מאוזנת על ידי כדורים). לא התפניתי הפעם לשום מקום. אני דיי מיואשת האם יתכן שאין זה אירוע מוחי חולף אלא משהו אחר לחלוטין? האם אני מדמיינת? שאלמלא כן למה תוצאות הסיטי תקינות? אני חשה בושה לספר על כך יותר ואף יותר מכך איני יודעת מה יש לי. בעוד 3 ימים אני נוסעת ל8 ימים לאירופה ודיי חוששת שיארע לי שם דבר מה? האם יש מוצא? האם יתכן שלא אובחנתי כשורה? אודה על קדושת עבודתך מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל12/10/2008האבחנה של אירוע מוחי חולף איננה הדמייתית אלא קלינית,כך שבדיקות הדמיה תקינות אינן שוללות אירוע מוחי חולף. בכל אירוע חוזר עליך לפנות באופן מיידי למיון. בנוסף,יש צורך לערוך בירור מלא כולל אקו לב, דופלר צואר ובדיקות נוספות לפי הצורך וכן לאזן באגרסיביות גורמי סיכון וסקולרים במיוחד את לחץ הדם. הינך מוזמנת גם לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)