בעיות נוירולוגיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות נוירולוגיות?
    דני
    22/10/2008

שלום ד"ר, אני בן 40,עושה בין 3-4 פעמים בשבוע ספורט,גובה 185 ס"מ,משקל 83 ק"ג.להלן מס בעיות שקורות לי בזמן הספורט ומחוץ: 1.בזמן הליכה על הליכון אחרי 20-25 דקות אני מרגיש שכפות הרגליים שורפות לי,העניין מטריד אך לא גורם לי להפסקת ההליכה.אחרי הפסקת ההליכה העניין חולף. 2.לפני חצי שנה מדי לילה הייתי מרגיש שמעל ברך שמאל העור כאילו מת +שורף מאוד באזור זה.אחרי 2-3 דקות העניין פסק.התדירות מאז ירדה מאוד אבל עדיין זה קורה אחת לשבועיים שלוש. 3.שתי אצבעות שמאליות בכף יד שמאל די רדומות כבר 3 שנים.בבדיקת EMG לא נמצא כלום. אציין שלפני 8 חודשים בבדיקת סיטי נמצא פריצת דיסק עמ"ש צווארי. האם יש קשר בין כל המקרים?מה אומרים מקרים אלה מבחינה נוירולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות נוירולוגיות?

הוספת תגובה

• בעיות

ד''ר איתן אוריאל
    22/10/2008

דיסק צוארי איננו מסביר את התלונות ברגליים. אני מציע לפנות לנוירולוג יחד עם בדיקות הEMG על מנת שיתרשם מהתלונות, מפיזורן האנטומי ויבצע בדיקה נוירולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו