מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחצים בראשזמן יקר26/10/2008
שלום האם יתכן שהרגשת לחץ חזק בראש בזמן אימון במכון כושר יכול לנבוע כתוצאה של הצרה בעורק ורטברלי שרואים בסיטי? כאשר מרגישים לחץ בראש חושבים שיש זרימה מוגברת של דם לראש האם גם כאשר הזרימה לקויה ומועטת מהגוף לראש ההרגשה היא כזאת כאילו כל הדם בגוף עולה לראש? תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצים
ד''ר איתן אוריאל27/10/2008כאבי ראש המופיעים בזמן מאמץ מעלים את החשד הקליני למפרצת מוחית,דהיינו הרחבה של כלי דם ולא היצרות. היצרות של עורק ורטברלי הינה וריאנט אנטומי שכיח,אולם יש להתבונן ישירות בהדמיה כדי להעריך את מידת ההיצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר איתן
זמן יקר29/10/2008בהמשך לתשובתך עברתי סיטי מוח וסיטי אנגיו ולא נאמר לי על מפרצת מוחית האם עדיין יש מקום לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
זמן יקר29/10/2008וסליחה מראש שזה לא באותה ההודעה כל פעם שאני מתכופף וחוזר לעמידה מרגיש סחרחורת ושחור בעניים בדיקת דם תקינה אמוגלובין תקין מה אתה רואה מכל התמונה הזאת? ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רואה שחור בעיניים
רונית01/11/2008אם אני קמה מישיבה או שכיבה מהר, אצלי זה בגלל לחץ דם נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
ד''ר איתן אוריאל01/11/2008סחרחורת בזמן קימה עלולה לכוון לנפילת לחץ דם ולכן מומלץ לבדוק לחצי דם בשכיבה ועמידה. CTA הינה בדיקה יעילה להדגמת מפרצת אולם אינני נוהג להתייחס לבדיקות הדמיה שלא צפיתית בהן.הינך מוזמן לפנות למרפאה הנוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)