לא מסוגל לבצע יציאה כבר שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מסוגל לבצע יציאה כבר שנתיים
    מיכאל
    11/12/2008

אני בן 23 לפני שנתיים אושפזתי בבית חולים פעמיים עם התקפי שילשולים, הקאות וכאבי בטן. במהלך חודש אבדתי 20 קילו מהמשקל. הרופאים לא ממש הצליחו להבין מה יש לי, ורק אחרי ברורים של שנה וחצי איבחנו לי מחלת כבד (PSC) אבל. מאז אותם אישפוזים אבדתי את היכולת לבצע יציאה. מאז אני משתמש בנרות גליצרין בערך כל יום. אם אני לא מכניס נר אין לי יציאה, וגם רצון ללכת לשירותים. (רק הרגשת מלאות, כבדות ונפיחות עד שאני לא מכניס נר). עברתי את כל הבירורים הגסטרואנטרולוגיים. בבדיקת קפסולה אנדוסקופית, היה מעבר איטי בכל המערכת עיכול, מלבד זה MRCP שהראה מיעוט דרכי מרה, וCT עם כבר שיכול להתאים לשחמת. הגסטרואנטרולוג שאני מטופל אצלו כבר נואש והפנה אותי לנוירולוג כי לדעתו הביתה נוירולוגית. בנתיים הנוירולוג שלח אותי לEMG לשלול LEMS וMG. וגם עשיתי בדיקה לנוגנדי אצטיל-כולין רצפטור שיצא שלילי. גם הנוגדנים לשריר חלק היו שלילים מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה אצלי? איזה בדיקות אני צריך לבקש לעשות? האם זה ניתן לשיקום? מאוד מבקש עזרה!! בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יציאה

ד''ר איתן אוריאל
    11/12/2008

לא סביר שהביטוי הבודד של הפרעה נוירולוגית יכלול עצירות בלבד. חשוב להבין האם קיימות תלונות אחרות המערבות את מערכת ההעצבים האוטונומית כגון נפילת לחץ דם בזמן עמידה,הפרעות במתן השתן או אימפוטנציה. מאחר ומדובר בבעיה מורכבת אני ממליץ על יצירת קשר ישיר בין הגסטרואנטרולוג לנוירולוג על מנת שיוכלו לבצע התיעצות בינהם לצורך הבנת הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי אז לאיזה נוירולוג

מיכאל
    13/12/2008

אני מבין שהנוירולוגים מתחלקים להתמחויות. למומחה למה עלי לפנות במקרה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ד''ר איתן אוריאל
    14/12/2008

מומחה להפרעות אוטונומיות.ניתן לפנות לד"ר גורביץ ביחידה להפרעות תנועה במרכז הרפואי תל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו