שאלה מקצועית ועזרה,והפניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מקצועית ועזרה,והפניה
    גוי
    28/12/2008

שלום ד"ר אני בן 26 ומזה 4 שנים אני מתלונן על התפרצות אותות עצביים לא-תקינים במוח ממש מרגיש חשמל כמו קצר והדבר קורה לי רק כשאני במנוחה ושוכב על הגב מה לא עשו לי וכל פעם שאני עושה את ה EEG אין התפרצות הזו וכשזה קורה לי אני נחלש לגמרי ומרגיש איי איזון בראש הרופא החליט לתת לי ריסיטל ומזה כמה שנים אני לוקית את הריסטל כדור אחד ליום והכל נעלם אין התפרצות .לפעמיים אני שבוע לא לוקיח את הכדור ההרגשה של אי האיזון מופיעה עוד פעם ובלילה מתחילה ההתפרצות החשמלית הזו לוקיח כדור ריסטל וזהוא הכל נעלם השאלה שלו נווו עד מתי אני אמור לחת את הכדור הזה שהוא בכלל פסכיאטריי מה קורה פה אין לי שום חרדה ולא שום הפרעה פסיכולוגית וללא כלום זה הדבר שיש לי ואף אחד לא מבין אותיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר איתן אוריאל
    29/12/2008

תלונותיך אינן ברורות לי. באופן כללי ומבלי להתייחס למקרה לגופו, גם אנשים שאינם סובלים מחרדה או הפרעה נפשית מודעת עלולים לחוות סימפטומים נוירולוגים על רקע נפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו