עקצוצים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקצוצים בגוף
    אנה
    31/12/2008

שלום אני בת 29 3 חודשים אחרי לידה שניה כבר כחודשיים אני סובלת מתחושה של עקצוצים שבאה והולכת בידיים וברגליים התחושה דומה למה שמרגישים כשהרגל נרדמת, זה מאוד מטריד אותי האורטופד אמר שזה קורה לעיתים אחרי לידה רציתי לקבל גם חוות דעת של נוירולוג. תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקצוצים בגוף

הוספת תגובה

• עקצוצים

ד''ר איתן אוריאל
    31/12/2008

יש צורך לקבל פירוט מלא לגבי פיזור הפרעות התחושה, עוצמתם ואופיין וכן לבצע בדיקה נוירולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיקצוצים בגוף

רוני
    11/01/2009

אני 3 שנים אחרי ארוע מוחי חריף למדי - למרות שהצלחתי להשתקם מרוב תסמיני הארוע, במשך כל הזמן מאז אני סובל מעיקצוצים כפי שתארת בכל הצד השמאלי של גופי. בזמנו אמרו לי כי הם יחלפו עם הזמן, אך עד כה הם לא חלפו ואפילו לא נחלשו. מה שקורה הוא כי למדתי לחיות איתם, ומידת תחושת ההפרעה מהם פחתה מעט. כדאי לך אולי גם לעשות בדיקת סי.טי.ולהיבדק ע"י רופא נוירולוג ע"מ לבדוק באם היה לך ארוע מוחי חלש. יתכן והעיקצוצים מקורם רק בלידה, אך כדאי לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו