אוטם בשני העורקים הראשיים של המוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוטם בשני העורקים הראשיים של המוח
    דניאלה פרנקל
    13/01/2009

אבא שלי הגיע לבית החוליפ ביום חמישי לפני שבועיים וחצי מסיבת פרכוסים (בגלל סכרת לא מאוזנת) תוך כדי הוא עבר אירוע מוחי, כעבור כמה ימים נראה שיש לו אוטם די נרחב בצידו השמאלי של המוח, וכי שני העורקים הראשיים חסומים, וכי ישנה בצקת בצידו הימני של המוח שלוחצת על המוח,בשבוע הראשון אבא הזיז את הגפיים השמאליות, יש לציין כי עדיין לא מצליחים לאזן לו את הסכרת אבא בן 65 שכחתי לציין. החל מיום ראשון לפני שבוע אבא הפסיק להזיז את הגפיים השמאליות והיום התחיל שוב, הרופאים מאוד פאסימים ואומרים שלא נראה להם שהוא יגיע לשיקום, האם אתם יכולים לתת לי מידע שיאשש את אבחנתם או יפריך אותה??? אני רק בת 27 ועדיין לא מוכנה לאבד אותו, אבי מאושפז בחיפה האם אתם יכולים להמליץ לי על רופא שיבואלראות אותו? ברקע בנוסף לסכרת לאבא יש זיהום שלא מאתרים את מקורו ודלקת ראות לא סימפטית אבא מקבל חמצן ונושם בכוחות עצמו, אודה לכם על תמיכתם ועל תשובתכם המהירה דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר אוריאל

ד''ר איתן אוריאל
    16/01/2009

כדי להעריך את מצבו של אביך יש לבצע בדיקה נוירולוגית ולהתרשם ממצב ההכרה, הנשימות הספונטניות, תפקודי גזע המוח, חומרת חולשת הצד וסימנים נוספים. בנוסף יש צורך לעבור על הדמית המוח ובדיקות המעבדה והעזר. חשוב מאוד לנסות ולטפל באגרסיביות בערכי הסוכר הגבוהים ובדלקת הריאות שכן הם מחמירים את המצב ופוגעים בצפי.איננו נוהגים להמליץ על רופאים בפורום. כל טוב ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו