אירוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע מוחי
    צילה
    19/01/2009

בעלי אושפז בבית חולים רמבם בחיפה בשל אירוע מוחי- בתחילה לאחר בדיקת ה- CT חשבו הרופאים שבעלי יש דיסקציה בעורק הצווארי בצד ימין (להבנתי זו התפצלות הדופן הפנימי של העורק לבין החיצוני. ובנוסף אוטם בעורק הנ"ל. כרגע הוא מטופל ע"י קלגסן (זריקות 60 מ"מ) אנחנו דיי מבולבלים רוצים בדוק חוות דעת נוספת האם יש המלצות לנושא. יש לציין שלשאר העורקים זרימת הדם טובה מאוד ולאחר בדיקת ,MRI נאמר שהסתימה נפתחה והחלה זרימת דם בעורק. יחד אם זאת אני מרגישה שהבעל שלי שקט מידי , יש לו קצת הצתה מאוחרת בכל מיני סיטואציות. הוא שואל אותי את אותם השאלות מספר פעמים. הזכרון שלו לחלוטין בסדר גמור. אודה מאוד לתגובתכם ולקבלת המלצות על רופאים המתתמחים בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע מוחי

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    20/01/2009

טיפול בקלקסן ובהמשך בקומדין מהווה טיפול מקובל בדיסקציה עורקית בצואר. כדי לבסס את האבחנה יש צורך לבדוק את בעלך ולהתבונן בבדיקת הCTA.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו