מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יכול להיות ... ?!!!ארי01/02/2009
ערב טוב , כחודש , מרגישה מין כבידות בראש מאחורה וכן נימול בכל הראש כולל הפנים . מה יכול להיות זה ??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה... CT ו- MRI ראש
בת 2502/02/2009רציתי להוסיף את הפינוח שקיבלתי CT ראש ו- MRI ראש ... CT מוח ללא ח.נ מוקד ציסטי צלול סובארכנואידלי באיזור האונה הטמפורלית משמאל . יכול להתאים לציסטה ארכנואידלית גדולה . תתכן מחיקה מינימלית של הסולצי פרונטלי משמאל . ללא דימום. שאר הסולצי והחדרים תקינים . קו האמצע שמור . פופליפ קטן בסינוס מקסילרי ימני . ללא הרס גרמי מומלץ MRI תשובת ה- MRI היא : תהותה מגניטית למח . הבדיקה בוצעה בסדרות FLAIR , T2 , T1 , ולאחר הזרקת גדוליוניום . ממצאים : אין עדות לדימום או אוטם . לציין ממצאים היפואינטנסים בסדרת FLAIR ו- T1 לאורך הקרנים האוקסיפטליות ובסמוך לקאוודט שאינם נראים כממצאים פתולוגים . אין עדות לאפקט מסה . קו האמצע שמור . מודגמת ציסטה ארכנואידלית גדולה בקדמת האונה הטמפורלית השמלית הנמשכת לפיסורה הסילביאנית . אין עדות לאפקט מסה משמעותי על רקמת המח . מעט אפקט מסה על החלק הקידמי של האונה הטמפורלית . מודגם סיגנל זרימה תקין בכלי הדם המוחיים הגדוליים . ציסטרנות בזליות פתוחות . אני מודה לכם אם תוכלו לפשט לי את הכתוב , והאם יש קשר לתלונות שלי ? תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש
ד''ר איתן אוריאל04/02/2009הציסטה הארכנואידלית עשויה להיות מקור לכאבי ראש אולם לרוב מדובר בממצא אקראי. הטיפול בדרך כלל הינו סימפטומטי במשככי כאבים. אני מציע לפנות עם תוצאות ההדמיה לנוירולוג על מנת שיתרשם ישירות מהממצא, אופיו וגודלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)