ארוע לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוע לאחר לידה
    שרונה
    04/02/2009

שלום רב אני לאחר לידה כ 5 חודשים , שבוע אחרי הלידה עליי לציין בקיסרי קיבלתי ארוע מוחי דימומי דמם תת עכבישי בצד שמאל שלאחריו פירכסתי - עליי לציין כי עברתי MRI ונראה שהכל בסדר , ברוך השם שהיום אני בסדר אבל יש לי תחושות משונות. לגבי כאבי ראש הבנתי שיהיו לי הרבה זמן אבל אני מרגישה כאילו יש לי מין נפיחות בראש (לעיתים) שאני נוגעת בראש "כאילו" ישנה איזו דלקת מין הרגשה של לחץ וכאב במצח ובראש זה תופס אותי לכמה שעות ועוזב אותי. בנוסף היום כאשר שכבתי לנוח ושכבתי על צד ימין הרגשתי כאילו זרמים לאורך הפנים יד ורגל מין הרגשה משונה של כמה שניות שקשה לי להגדיר אותה כאילו הצד נעשה יותר חלש ועם זרמים. קמתי מיד מהמיטה והרגשתי בסדר ולא היתה לי חולשה , מה זה יכול להיות והאם על כל תחושה עליי לרוץ למיון או רופא? יכול להיות שהנני לחוצה מידיי כי לאחר מה שקרה לי יש לי כל הזמן תחושה של פחד שלא יקרה לי שוב למרות שהייתי אצל טובי המומחים שאמרו לי שזה קרה מההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוע לאחר לידה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שרונה
    07/02/2009

לגבי כאבי הראש שיש לי. ביומיים האחרונים אני מרגישה כאב שבא והולך חלש אבל מעצבן באזור שכאשר קרה לי הארוע שמה חשתי את הכאב החד והנוראי מכל, האם זה נורמאלי להרגיש שם כאב ? זה קרה לי גם לפני איזה חודש אבל ממש חצי יום ועבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר איתן אוריאל
    09/02/2009

חשוב לדעת האם בצעת בדיקת MRA או CTA בעקבות הדמם כדי לשלול נוכחות מפרצת. כמובן שמבלי לקבל פרטים מלאים מפיך לגבי הבעיה המקורית והתלונות החדשות אינני יכול להתיחס אליהן במישרין. מכל מקום התיאור הקלאסי של דמם תוך עכבישי הינו של כאב ראש עז מאוד המופיע באופן חד ופתאומי. אני מציע להיות במעקב במרפאת מחלות כלי דם של המוח במרכז הרפואי תל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

שרונה
    09/02/2009

תודה על התשובה לשאלתך כן עשיתי MRA ונישללה מפרצת , נאמר לי כי זה קרה עקב טרומבוזה שקרתה לי לאחר לידה. בימים האחרונים אני מרגישה כאילו משהו מתנפח לי בראש, מעין לחץ שמקרין גם על הראש והפנים. בעיקר מעל המצח ובין העיניים. האם זה אופייני לאחר מקרה של דמם תת עכבישי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספתי שאלה נוספת

שרונה
    17/02/2009

האם לאחר ארוע של דמם עכבישי, כאבי ראש, לחץ בתוך הראש כאילו ומתנפח, הרגשה של "ערפול "לשניה וכאילו שהראש זז בישיבה האם זה הגיוני. הייתי אצל הנאורולוגית והיא בדקה אותי ומבחינה גופנית הכל בסדר, אמרה שאם יחמירו הסימפטומים אחזור אליה לעשות סי.טי, (מה שאני ממש לא רוצה לעשות בגלל הקררינה הרבה. האם בכלל יש טעם לחזור על MRI אם עשיתי לפני חודשיים וחצי? (כולל MRA MRVׂ) הסימפטומים הללו היו לי כחודש וחצי לאחר הארוע , הפסיקו כאשר ירדתי במינון של האפנוטין מ3 כדורים לשניים ולפני חודש הפסקתי בכלל את האפנוטין ואחרי שבועיים כל הסימפטומים חזרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו