מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש ברקה הימנית בעקבות צינוןדינה24/02/2009
שלום, יש לי כאבי ראש חזקים ברקה הימנית ומעל 2 הגבות. לפני חודש בעקבות כאבים (שהיו אז קלים) וצינון קשה פניתי לרופא אף אוזן גרון שאבחן שמדובר בדלקת במערות האף וסינוסים. אחרי שבוע וחצי של אנטיביוטיקה הכאבים רק החריפו וחזרתי אליו. אבל הוא בדק אותי והפעם החליט שהסינוסיטיס עבר לי. הוא שלח אותי לצילום רנטגן למערות האף שבו הכל נמצא תקין. הופניתי לנוירולוג ואני עדיין ממתינה לתור שלי. רציתי להוסיף שאני חולת סרטן שד גרורתי עם גרורות בין השאר גם בגולגולת, אבל המרקרים שנבדקו בסוף ינואר יצאו תקינים ולכן אני לא חושבת שמדובר בגרורה למוח חס וחלילא. הכאב מתחיל בסביבות הצהרים ומתגבר בהמשך היום.בלילה הכאב מפריע להרדם. משככי כאבים לא משפיעים עליו(נוירופן, אקמול,אלגוליזין פורטה). ככל שמתגבר הכאב ראש במשך היום קשה לי יותר ויותר לפתוח את העיניים (בעיקר עין ימין כי הכאב יותר חזק ברקה הימנית) וקשה יותר להיות במקומות מוארים מאד. מה זה יכול להיות? האם אתה חושב שבכל זאת מדובר בגרורה חדשה למרות שהמרקרים יצאו תקינים? האם רופא כאב במרפאה האונקולוגית יכול לעזור לי? איזה משכך כאבים אתה יכול להמליץ לכאב שלי? אודה לך על כל מידע שתוכל לתת לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל01/03/2009כמובן שאינני יכול לקבוע או לשלול אבחנות מבלי לקבל את הפרטים המלאים ולבצע בדיקה גופנית. באופן עקרוני ומבלי להתייחס למקרה הנדון,כאב ראש חדש בחולה אונקולוגי מעלה גם את האפשרות לפקקת בורידי המוח ולשם כך חשוב מאוד להתבונן בקרקעית העין בהקדם. הדמית המוח בפרוטוקולים מתאימים עשויה לשלול הן פקקת ורידית והן גרורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)