סחרחורות כתוצאה מתחושה של עצמים מהי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות כתוצאה מתחושה של עצמים מהי
    אלירן
    11/03/2009

ד"ר שלום רב, כבר תקופה ארוכה(כחצי שנה) אני מרגיש לסיגורין תחושה כאילו עצמים חולפים מהר מאוד על פניי (כגון מכוניות ברחוב), והדבר גורם לי לסחרחורות קלות ומתמשכות. התופעה הזאת ניכרת במיוחד לקראת שעות אחה"צ-ערב ובד"כ לאחר יום עבודה ארוך,אך לא בהכרח. לפני כחצי שנה נתקפתי ככל הנראה בוירוס באוזן הפנימית, שגרם לי לסחרחורות קשות וקיבלתי טיפול בכדורי אגיסרק למשך מספר שבועות והן חלפו. הבעיה כאמור שמאז אותו התקף, התחושות האלו מלוות אותי ללא הרף. בדיקות הCT, בדיקות הדם, בדיקות רופא העיניים, ובדיקות אף אוזן גרון יצאו תקינות. אני מאוד מתוסכל מהעניין כיון שזה פוגע לי באיכות החיים. מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר איתן אוריאל
    15/03/2009

ניתן לטפל בהצלחה בסחרחורת ממקור אוזני בתכשירים תרופתיים כגון אגיסרק או סטונרון או בפיזיותרפיה וסטיבולרית. אני ממליץ לפנות למרפאת סחרחורת להשלמת האבחנה ולביצוע בדיקות עזר שככל הנראה טרם בצעת כגון ENG על מנת להתחיל טיפול מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו