האם זהו מקרי אירו מוחי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זהו מקרי אירו מוחי..
    סיון
    14/03/2009

אני בת 22 סובלת מדלקת פרקים..שהופיעה לפתע... לפני מספר חודשים קרה מקרה שבו...הרגשתי לחץ בידיים והרגליים..שנעשו אדומות ונפוחות..לאחר יומיים..נתקפתי דלקת פרקים שותקתי חצי גוף..וריתוק למיטה עם כאבי עצמות נוראיים..3 פעמים קרה ההתקף הזה שלאחריו.. הופיע לחץ בראש ופניי נעשו אדומות..כמו הידיים והרגלים..שלאחריו....לא ראיתי טוב בכלל למשך 40 דקות..לא ידעתי היכן אני..כשמכלתחילה..נמצאתי במקום..עבודתי..לא הצלחתי לדבר...אך השונה בדבר הוא שפעם אחת שהלחץ בראש הופיע..הורגש כאילו חוסר חמצן..לראש.. ולפי תיאור חבריי שהיו בעת..המקרה..אמרו שהתנהגתי כמו בעלת פיגור שכלי..פעם שניה אותו הדבר רק שהתווסף שלא הרגשתי את הרגל..ופעם שלישית לא הרגשתי אצבע ביד..והאברים שחסרי תחושה חמים ושאר הגוף קפוא כקרח..פעם אחרונה שקרה הלחץ שניות אחריו..ראיתי חושך לכמה שניות כמעט התעלפתי..ובלי לשם לב דברתי כמו ילדה בגיל 4...אחרי כל פעם שזה קרה אני הולכת לישון..וקמה 3 4 ימים אחרי..כשמעירים אותי בכוח וקשה לי לקום..אני כל הזמן עייפה..וישנה המון..רזיתי במשקל אני כבר תת משקל..האם אילו תסמיני אירוע מוחי קל? יש לי בעיות זכרון...רצניות אני רושמת כמעט כל דבר..ויום לפני לא זוכרת אולי פרט שניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זהו מקרי אירו מוחי..

הוספת תגובה

• אותו נושא..

סיון
    14/03/2009

התקף הדלקת פרקים.. שיתק אותי לכמה שבועות..וזה הרגיש כאילו לא זורם לי דם..וזה עיוות את אצבעות רגליי..במעט..אני פוחדת שהבא.. יעשה נזק רב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    15/03/2009

תיאור האירועים איננו ברור וכן גם הרקע הרפואי. במידה והינך חולה במחלת פרקים מאובחנת,קיים סיכון גבוה יותר לאירועים מוחיים או כיפיוניים. אני מציע לפנות למרפאה נוירולוגית להמשך בירור עם כל תוצאות הבירור שבצעת עד כה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו