מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זהו מקרי אירו מוחי..סיון14/03/2009
אני בת 22 סובלת מדלקת פרקים..שהופיעה לפתע... לפני מספר חודשים קרה מקרה שבו...הרגשתי לחץ בידיים והרגליים..שנעשו אדומות ונפוחות..לאחר יומיים..נתקפתי דלקת פרקים שותקתי חצי גוף..וריתוק למיטה עם כאבי עצמות נוראיים..3 פעמים קרה ההתקף הזה שלאחריו.. הופיע לחץ בראש ופניי נעשו אדומות..כמו הידיים והרגלים..שלאחריו....לא ראיתי טוב בכלל למשך 40 דקות..לא ידעתי היכן אני..כשמכלתחילה..נמצאתי במקום..עבודתי..לא הצלחתי לדבר...אך השונה בדבר הוא שפעם אחת שהלחץ בראש הופיע..הורגש כאילו חוסר חמצן..לראש.. ולפי תיאור חבריי שהיו בעת..המקרה..אמרו שהתנהגתי כמו בעלת פיגור שכלי..פעם שניה אותו הדבר רק שהתווסף שלא הרגשתי את הרגל..ופעם שלישית לא הרגשתי אצבע ביד..והאברים שחסרי תחושה חמים ושאר הגוף קפוא כקרח..פעם אחרונה שקרה הלחץ שניות אחריו..ראיתי חושך לכמה שניות כמעט התעלפתי..ובלי לשם לב דברתי כמו ילדה בגיל 4...אחרי כל פעם שזה קרה אני הולכת לישון..וקמה 3 4 ימים אחרי..כשמעירים אותי בכוח וקשה לי לקום..אני כל הזמן עייפה..וישנה המון..רזיתי במשקל אני כבר תת משקל..האם אילו תסמיני אירוע מוחי קל? יש לי בעיות זכרון...רצניות אני רושמת כמעט כל דבר..ויום לפני לא זוכרת אולי פרט שניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותו נושא..
סיון14/03/2009התקף הדלקת פרקים.. שיתק אותי לכמה שבועות..וזה הרגיש כאילו לא זורם לי דם..וזה עיוות את אצבעות רגליי..במעט..אני פוחדת שהבא.. יעשה נזק רב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוע
ד''ר איתן אוריאל15/03/2009תיאור האירועים איננו ברור וכן גם הרקע הרפואי. במידה והינך חולה במחלת פרקים מאובחנת,קיים סיכון גבוה יותר לאירועים מוחיים או כיפיוניים. אני מציע לפנות למרפאה נוירולוגית להמשך בירור עם כל תוצאות הבירור שבצעת עד כה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)