מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגרנות עם אאורה בזמן הריוןקרן15/03/2009
שלום, אני בת 32 כעת בהריון שבוע 30. בחודשיים האחרונים התדירות של ההתקפות גבוהה מאוד(פעם-פעמיים בשבוע). ההתקפה מגיעה ראשית עם אאורה לאחר מכן נימול שרירים בפנים,בידיים ואחר כך מגיע הכאב,אני נוטלת רק אקמול.כל חיי אני סובלת ממגרנות מסוג זה וגם בהריון הקודם סבלתי כך. היום קראתי בעיתון על מחקר המצא קשר הדוק בין שבץ מוחי למגרנה ונתקפתי חרדה . האם יש ממה להלחץ,לדעתך אני צריכה לעשות משהו? בדיקות מיוחדות?יכול להיות שמשהו בכלי הדם ,בצינורות בגוף לא תקין?מה היית ממליץ לעשות כדי למנוע את ההתקפות המגיעות בתדירות זו. אודה לתשובה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרנות
ד''ר איתן אוריאל17/03/2009מגרנות עם אאורה אכן מעלות במקצת את קרישיות הדם ולכן לסובלות מהן יש להמנע מעישון ונטילת גלולות. חשוב לזכור שכל התכשירים ממשפחת הטריפטנים המהוים את טיפול הבחירה במיגרנה אסורים בהריון. להתאמת טיפול הינך מוזמנת לפנות למרפאת כאבי ראש ופנים במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)