מגרנות עם אאורה בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגרנות עם אאורה בזמן הריון
    קרן
    15/03/2009

שלום, אני בת 32 כעת בהריון שבוע 30. בחודשיים האחרונים התדירות של ההתקפות גבוהה מאוד(פעם-פעמיים בשבוע). ההתקפה מגיעה ראשית עם אאורה לאחר מכן נימול שרירים בפנים,בידיים ואחר כך מגיע הכאב,אני נוטלת רק אקמול.כל חיי אני סובלת ממגרנות מסוג זה וגם בהריון הקודם סבלתי כך. היום קראתי בעיתון על מחקר המצא קשר הדוק בין שבץ מוחי למגרנה ונתקפתי חרדה . האם יש ממה להלחץ,לדעתך אני צריכה לעשות משהו? בדיקות מיוחדות?יכול להיות שמשהו בכלי הדם ,בצינורות בגוף לא תקין?מה היית ממליץ לעשות כדי למנוע את ההתקפות המגיעות בתדירות זו. אודה לתשובה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מגרנות

ד''ר איתן אוריאל
    17/03/2009

מגרנות עם אאורה אכן מעלות במקצת את קרישיות הדם ולכן לסובלות מהן יש להמנע מעישון ונטילת גלולות. חשוב לזכור שכל התכשירים ממשפחת הטריפטנים המהוים את טיפול הבחירה במיגרנה אסורים בהריון. להתאמת טיפול הינך מוזמנת לפנות למרפאת כאבי ראש ופנים במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו