שלום ד"ר אוריאל ושבוע טוב..שוב תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר אוריאל ושבוע טוב..שוב תודה
    דני
    22/03/2009

על התשובה שלך משבוע שעבר בקשר לבית חולים מאיר ושאכן ישנו שם נוירולוג תורן 24 שעות שיכול לטפל מיידית במקרה של שבץ מוחי ח"ו..

אבל עדיין לא עניתם לי, האם זהו אכן המצב בכל בתי החולים (לפחות הציבוריים) בארץ?..

האם זהו נוהל קבוע בכל בתי החולים שיהיה בהם נוירולוג תורן 24 שעות?.. או שאולי רק בחלקם?
    ובאיזה מהם?
    תודה..

ודרך אגב מה קורה במקרה של "דימום מוחי" או משהו בסגנון הזה, שיש צורך בנוירוכירורג תורן מיידי,
    כפי שקרה בזמנו לרה"מ אריאל שרון, האם גם ישנן נוירוכירורג תורן בכל הבתי חולים?..

אודה לך מאד אם תוכל לעשות לי וכנראה עוד לרבים כמוני כאן בארץ, לאיזה בתי חולים כדאי לנסוע במקרה של שבץ מוחי? או במקרה של דימון פנימי(וייתכן מוחי לא עלינו..) כתוצאה מהשימוש
    במדללי דם?
    ולאיזה לא?

שוב תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה טעיתי שם בגוף ההודעה,התכוונתי

דני
    22/03/2009

לכתוב שם כך.. "אודה לך מאד אם תוכל לעשות לי וכנראה עוד לרבים כמוני כאן בארץ קצת יותר סדר בנושא הזה, לאיזה בתי חולים כדאי לנסוע במקרה של שבץ מוחי? או במקרה של דימון פנימי(וייתכן מוחי לא עלינו..) כתוצאה מהשימוש במדללי דם? ולאיזה לא? סליחה על הטעות ושוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתי חולים

ד''ר איתן אוריאל
    22/03/2009

לא בכל בית חולים בארץ קיים שירות נוירוכירורגי אך במידה וקיימת התויה רופאית ניתן כמובן לשנע את החולה למרכז רפואי גדול יותר.ברוב בתי החולים ניתן לתת טיפול טרומבוליטי במקרי שבץ מוח. ניתן לפנות למשרד הבריאות כדי לקבל את הרשימה המלאה של בתי החולים בארץ בהם קיימת יחידת שבץ. מכל מקום חשוב שהפינוי יתבצע כמה שיותר מהר לחדר המיון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו