כאבי ראש חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים
    ליטל
    09/05/2009

שלום
    אני בת 26 עם 2 פקטורים של קרישיות יתר - הטרוזיגוט לפרוטמובין והומוזיגוט לMTHFR נוטלת גלולות בעקבות בעייה במחזור ולוקחת טריקרדיה באופן קבוע. לפני 3 ימים פתאום הרגשתי כאב חד בצד ימין של הראש. מאז ועד היום יש לי כאב ראש באותו מקום שלא עובר. חשוב לי לציין כי כשאני לוקחת כדור נגד כאבים הכאב עובר, ואינני סבולת ממנו במהלך השינה אך כעשרים דקות לאחר שאני מתעוררת בבוקר הוא מתחיל שוב. הכאב הוא רק בצד ימין ואני מרגישה שהוא מתחיל באף. זאת אומרת שגם התחושה באף בצד ימין משונה, גם כשאני נושמת וגם ללא נשימה עמוקה, כאילו האף הוא חלק מהכאב.
    הכאב ראש מתאפיין שכל צד ימין של הראש כואב לי, קשה לי להזיז את הראש.
    האם הכאב יכול להיות קשור לקרישיות יתר? כעבור כמה ימים עליי להיות מודאגת מכך שהוא לא עובר?
    אני מפחדת לפנות למיון שכן הם בטח ישר יפנו אותי לCT ראש. מהם הסיכונים לכך לבחורה בגילי? במיוחד שלפני כחודש עברתי CT חזה בשל חשש לתסחיף ראיתי.
    תודה על תגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חזקים

הוספת תגובה

• דבר נוסף

ליטל
    10/05/2009

דבר חשוב נוסף... נראה כי הכאבי ראש עברו עכשיו גם לאחורה של הראש בצד ימין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר איתן אוריאל
    10/05/2009

חשש מבדיקת CT איננה,בשום פנים, סיבה להמנע מפניה למיון. במידה ותהיה התויה לביצוע הבדיקה יתיעצו עמך קודם ויסבירו את ההשלכות האפשרויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

ליטל
    10/05/2009

תודה על תגובתך

האם לאור התיאורים שלי לדעתך יש סיבה לפנות למיון?
    מה ה"נורמה" שכאב ראש יכול להמשך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו