בדיקת MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת MRI
    רות
    07/06/2009

שלום דוקטור.עברתי בדיקת MRIבגלל תלונה של ראיה של נצנוצים בשתי העינים שמופיעים למספר שניות התופעה יכולה לא להופיע חודש ויכולה להופיע כל מספר ימים יש לציין שהתופעה יכולה להופיע שאני עוברת בצורה מהירה ופתאומית מחושך לאור או שאני נלחצת ממשהוא שמודיעים לי או ממאמץ פיזי גבוה אך לא תמיד. עלי לציין שעברתי בדיקות עיניים רבות ושללו חד משמעית שזה מהעינים ונאמר לי שזה מהראש.אני מציינת את תשובת MRI תהודה מגנטית למוח.הודגמה מערכת חדרים סימטרית ותקינה כולל חדר רביעי.אין עדות למוקדים פתולוגיים בחומר הלבן. בסידרת הדיפוזיה ללא עדות לאוטם טרי או לדימום.לאחר הזרקת גדוליניום ללא עדות להאדרה פתלוגית.מה משמעות תוצאת הבדיקה והאים הבעיה יכולה להיות נוירולוגית או כלי דם או רגישות יתר של מערכת העצבים?עלי לציין שאני בת 64 סובלת מדלקת פרקים קלה ואין לי סכרת ואין כולסטרול גבוה ולא לחץ דם גבוה .מקווה לקבל תשובה ברורה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת MRI

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר איתן אוריאל
    07/06/2009

בפיענוח אין עדות לממצא מוחי. יש צורך גם להתבונן ישירות בדיסק הMRI.חשוב לקבל פרטים נוספים בנוגע לתלונה ולבצע בדיקה נוירולוגית. הבזקים בעיינים עלולים להיות ביטוי של היפרדות רשתית אולם זו נשללה לדבריך על ידי רופאי העיינים וכן חלק מתחושה מקדימה (אאורה) של מיגרנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו