מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתחנן לעזרהאביאל07/08/2009
שלום דוקטור.שמי טל ואני חייל בן 19
זה יכול להשמע מוזר ולא בעל פתרון, אך אני פונה אלייך שתנסה לעזור לי למצוא סוג של קצה חוט או משהו.
מאז שאני זוכר את עצמי אני חש מצב של ראיה לא נוחה , ראיה של כמו מעין בועה.קשה לי להביט בעצם מסוים ,יש לי רצון להזיז את העיניים למקום אחר כדי להקל.זה מתבטא בחוסר רציפות בראיה כלומר תזוזה של עצמים טיפה .מאוד קשה לי עד בלתי אפשר לצפות בסרטים לקרוא ספרים ולנהוג וכמו כן לשבת מול המחשב בעיקר מול מסמכים כתובים שכוללים פרטי ראיה רבים,כי אילו מצבי קיצון שמגבירים את העניין.אני יכול לעבור ליד מקום אלפי פעמים ולא לדעת באיזה נתיב הלכתי בגלל חוסר המיקוד והתמונה שממש מציקה ולא מאפשרת לך לקלוט.זה הדרך שבא אני חי.וזה מביא אותי לחוסר שקט ואומללות בעיקר בגלל שבדקתי כמה תחומים שבהם הרופאים אמרו לי שאין להם איך לעזור לי.ערכתי בדיקות אצל רופה עיניים ,וכן אורתופטיסטית, כדי לבדוק מיקוד ראיה , וכן הייתי מטופל בריטלין תקופה אך גם שם לא היה הפיתרון.התחושה הכללית היא של אובדן במרחב, ואני יכול להרגיש ממש פיסית לפעמים את התחושה המציקה שרק גורמת לי לרצות לסגור את העיניים.. רופא העיניים אמר לי את הדרך שאני יכול לבדוק כלומר את מערכת הראיה בדקתי ואולי הפתרון הוא מעבר, כלומר בתחומך.תנסה לעזור לי להפנות אותי, או להמליץ על בדיקות שעשויות לתת לי קצה חוט.מאד קשה לי עם זה.תודה רבה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיה
ד''ר איתן אוריאל10/08/2009אני מציע לפנות ליעוץ במרפאה הניורואופתלמולוגית במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)