פרקוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרקוסים
    אלון
    10/08/2009

שלום רב.,

אני בן 25 ולפני ארבעה חודשים בערך עברתי תאונת דרכים. בתאונה הייתה מכה חזקה באוטו מאחור ובעיקרון אני רק טולטלתי ללא פגיעה פיזית ממש.

לאחרונה עברתי מספר פרקוסים פתאומיים בעיקר בשעת קיום יחסי מין.

נבדקתי והרופאים אמרו שיתכן שזו אפלפסיה. אני מציין כי לפני התאונה הייתי בריא ומעולם לא היו לי תופעות כאלה. גם לאיש מבני משפחתי אין ולא היו תופעות כאלה.

שאלתי היא, האם תאונה קלה של טלטול כפי שציינתי, יכולה לגרום לאפילפסיה (מאז היו לי שני התקפים) או בכלל לתופעות שאני חווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרקוסים

הוספת תגובה

• פרכוסים

ד''ר איתן אוריאל
    10/08/2009

תאונה המלווה בחבלת ראש עלולה לגרום לפרכוסים מאוחרים. מאחר ותלונותיך אינן ברורות אני ממליץ להמשיך בירור עם EEG וMRI .הינך מוזמן לפנות למרפאת אפילפסיה במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה קודמת - הבהרה

אלון
    10/08/2009

לא מדובר בחבלת ראש קלאסית. בזמן התאונה היה טלטול של הראש אך הוא לא נחבט בכלום בגלל זה אני שואל האם מה שאתה קורה "חבלת ראש" נחשב גם אותו לטול ראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו